לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
מיכאל

המלצה מפסיכיאטר אזרחי תעזור בהקלת עונש על עריקות?

שלום התגייסתי לפני חודש וחצי לשריון ולא סיימתי טירונות היה לי סיפור עם נפקדות וסירובי לוז בגלל הבעיה שלי והייתי המעצר 10 יום ויש לי בעיה פסיכולוגית שגורמת לכאבים קשים בלב וזה לא מאפשר לי לשרת בצורה נורמלית (קשור רק לפסיכולוגיה לא לבעיה רפואית בלב וזה רק כואב) הלכתי לקבן הוא הפנה לפסיכאטר שם הציעו לי כדורים שיש להם תופעות לוואי, סירבתי לקחת בגלל תופעות הלוואי ולא מוצאים אותי מהצבא אני רוצה להיות עריק עכשיו כדי לצאת מהצבא אני יכול להוציא מפסיכאטר אזרחי שיש לי בעיות - המלצה לשחרור מהצבא הצגת המקרה עם התרופות והמלצה פסיכאטר אזרחי יעזרו בהקלת העונש אחרי סיום העריקות? כמה זמן להיות עריק בשביל להיות בטוח שישחררו אותי אחרי זה? להסגיר את עצמי לכלא 4? יש הסיכויים שלא יוציאו אותי מהצבא אחרי עריקות והצגת הדברים הללו? אם כן מה הסיכויים תודה רבה

item.Author מנהל הפורום עו"ד עידן דביר

מיכאל שלום רב! קראתי את הודעתך - אני מבין לליבך ולמצבך. עריקות נראית לעיתים כמו פיתרון - אך למעשה אין זה כך! עריקות לא תשפר את מצבך ויכולה רק להרע אותו - אני מציע לך לפגוש בעורך דין שיוכל לייעץ לך ולהכווין אותך כיצד יש לנהוג מבלי להיות "עריק" או לעבור עבירה כזו או אחרת תוך כדי.... עריקות זה לא פתרון - עריקות היא פשוט עוד בעיה ! - וגם בה תצטרך לטפל וחבל.. בהצלחה!

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דיני צבא