משוחרר חודש, נמצא במצב נפשי קשה בגלל התפקיד בצבא ורוצה לתבוע
שלום לך עו"ד.שאלתי, מי הגורם המוסמך לטפל בענייני במצב של סודיות מוחלטת בשירות צבאי . עשיתי שירות צבאי סודי בתפקיד סמוי על פניו פרטי הוזנו ושונו לפי הצורך ע"י מפקדי / מפעלי במערכת מאחורי הקלעים בהתאם לתפקיד לשיבוץ אחרי הכל אני לא יודע מי הם מפקדיי / מפעיליי הישירים מעולם לא פגשתי אותם האתי נדרש לבצע תפקיד סמוי של כמה שבועות או חודשים בבסיס מסוים לחשוף לעשות בלאגן לבקש העברה ולהמשיך הלאה לביצוע המשימה הבאה אין לי בסיס קבוע ולא מפקד קבוע ולא רישום קבוע.....מסובך מאוד אחרי 32 חודשי שרות צבאי התבקשתי שוב לעבור בסיס ובאותו בסיס - התנערו - ממני הקשר נותק ולך תספר שיש או אין לך אחות. אין לי אפשרות לשתף אף אחד ואני לבד בעולם היןם אני חודש משוחרר במצב נפשי ירוד לבד סובל פוחד כואב לא יוצא מהבית ובקושי מתפקד ורוצה לתבוע ? שלושה חודשים לפני השיחרור האתי אצל קב"ן שקבע שאני בלחץ ובחרדה ונתן הוראה לסגל להקל עלי. ואף ציין שאם הלחץ ימשיך יאשפז אותי בברה"נ אני בטוח שזה היה רצון של המפעילים שלי מאחורי הקלעים להחתים אותי "כמשוגע" כך שזה יקשה עוד יותר לספר על מקרה השרות הצבאי וגם להוכיח ולתבוע . תודה רבה שלום רב
עליך לפנות לעורך דין לשם ייצוג - לא ניתן להתייחס למצבך ללא מידע מפורט יותר.
לעו"ד שבוע טוב * איזה מידע חסר שיכול לתת לך תמונה יותר ברורה מה צריך להיות יותר שקוף ממה שציינתי ? * אני משוכנע שלא יצא לך בכלל לטפל בנושא ובמקרה כמו שלי, לא עם יהודי ולא עם ערבי - צודק ? * איך זה שאין לך בשבילי שום הכוונה ראשונית, טיפ, המלצה, קצה חוט להתחלת ברור מול המערכת ? * האם הקשיחות והחשדנות כלפי (בניגוד לפניות אחרות בפורום הנ"ל ) הם בשל העובדה שאני ערבי ? ....( האם האתי צריך לציין ששמי גיל, אור, דור, דרור ) בכל מקרה, יש שמועות שגלגל הצלה במקרה שלי נמצא "בפרקליטות לתפקידים מיוחדים" שם יש חוליה שמרכזת בין השאר את נושאי המודיעין.....? לעו"ד, האם הכיוון שלי נכון, איך מגיעים לראש החוליה, האם בכל מרחב / פיקוד עומד ראש חוליה דהיינו פרקליט צבאי ? בתודה מראש בכבוד רב
נביל - אתעלם משלל ההאשמות, יצא לי לטפל במקרים דומים. מצבך כמתואר אינו בהכרח מטופל בפרקליטות לעניינים מיוחדים - ראוי לעשות בדיקה מקדמית מול גורמי משטרה צבאית ובפרט מפקד מצ"ח. בהצלחה!