זימון לשמ״פ עם פרופיל 21 מפסיכיאטר אזרחי
שלום רב הנני חייל מילואים שבעקבות מפגשים אצל פסיכיאטר אזרחי נקבע לי חוות דעת של שחרור מהצבא על פרופיל 21 נפשי וכמו כן דחיית מילואים קרובים אם יהיו עד לקביעת תור בברהן מילואים. עכשיו נקראתי לצו של אימון ותעסוקה מבצעית למרות מצבי הנפשי ובגלל שעוד לא נקבע מועד לברהן מילואים למרות מצב הנפשי והלחץ העצום שאני נמצא בו רופא היחידה מסרב לשחרר אותי ממילואים הקרובים בטענה(שאני יודע שנכונה) שכל עוד גורם פסיכיאטרי צבאי לא אישר זאת אז אני מגיע רגיל. אני יודע שהוא הולך לפי החוק הצבאי אבל אני כבר אובד עיצות ונתון במתח וחרדות ולא נמצא במצב תקין לשרת(עפ״י פסיכיאטר אזרחי) שאלתי היא מה נותר לי לעשות? אני חסר אונים אודה לך אם תעזור לי במהרה תודה רבה
אלון שלום רב, ניתן לפנות לקצינת הקישור ביחידתך, בעצמך או שאמצעות עורך דין, להתריע בפניה על כך שקריאתך למילואים מעמידה אותך במצב סיכון לבריאותך ולכן לבקש כי תבטל את הצו ותקבע עבורך תור לגורם בריאות הנפש. במידה ותחליט לפעול לבדך וההליך יסתבך או שתקבל תשובה שלילית הרי שקיימת בעיה רצינית ויש לערב עורך דין מטעמך. בהצלחה!
קודם כל תודה רבה דבר שני נקבע לי תור לברהן לאמצע המילואים הקרובים וטרם התקבלה אצלהם(ביחידת המילואים) החלטה לגביי אם עליי להגיע או לא כשתתקבל החלטה(אם תהיה שלילית) אדון איתך לגביי המשך בכל מקרה תודה רבה מאוד