האם אני יכול לקבול את הצבא על עגמת נפש, אובדן כושר עבודה ותנאים שלא קיבלתי במשך שנתיים?
אני משרת בקבע כי 7 שנים. לאחר תקופה מסוימת קודמתי לתפקיד סמ''פ פלנ"ג .במהלך תפקידי בחטיבה בצעתי מספר ראיונות ע"י מפקדי האישיים ובכירים בהן הוציאו לי לתפקד כסמ"פ מפקדה של הפלוגה כחלק מתהליכי קידום .בצעתי את התפקיד סמ"פ אך לא ישבתי על התקן. הוסבר לי שהבעיה היא שבסיום השירות של הנגד אשר יושב על התקן ב-17/07/13 מתפנה והתקן יעבור אלי ,לאמרות שהייתי אמור לקבל את התקן בתחילת תפקידי. לאחר בירורים קיבלתי תשובות כי לא אקבל את התקן אך את התפקיד אבצע עד תום שירות ב-2014. התברר שמראש היה הוחלת שלא אקבל התקן כי כבר הייתה מי שהיא מראש מתוכננת לתפקידי כדי לעשות מעבר לתפקיד הבאה לקידום לקבע מובהק (בעזרתו אביה בתפקיד הבכיר).אחרי שהם הבינו שאני קולט את המצב של הקומבינות ,כל התהליך נעשה בצורה משפילה,פוגענית ומזלזלת. נגרם לי עוול וכתוצאה מכך קרסה לי מערכת בריאותי :לחץ דם גבוה (לפעמים אני מטלף),מצאו לי מספר פריצות דיסקים,אני סובל מכאבים נוראיים ועובר טיפולים ש לא ממש עוזרים לי (זריקות אפידורל,תרופות וחולי). אני אמור לעבור ניתוח בגב,שיערי הפך להיות סבה . לאמרות הכול קבלתי על הנושא .האמת חיפשתי צדק והבנתי שכולם מקושרים. ועכשיו כל מפקדי עושים הכול כדי לזרוק אותי מהצבא כמה שיותר מהר. *אם אני יכול לקבול את הצבא על עגמת נפש ,אובדן קושר עבודה,סחר ותנאים שלא קיבלתי עבור תפקיד שבצעתי במהלך שנתיים? ברשתי חומר מודפס הקשור לכל הנושאים.
יורי שלום, נראה כי יש מקום לבחון בחיוב הליכי תביעה מול הצבא - מציע לך שנקיים פגישה במשרדי..