מה הסיבה שחייל לא יקבל כלא
שלום שמי שיר בת 19 התגייסתי כנערת מקאם עכשיו אני משרתת בצריפין מפה לשם אני עושה להם המון בעיות ישבתי המון ריתוקים וכאלה יש לי כמה שאלות 1 שמעתי את המפקדים שלי מדברים על זה שאני לא יקבל כלא מקסימום 14 ריתוק מה יכולה להיות הסיבה ? הרגשתי יום אחד ממש לא טוב וביקשתי לצאת לביקור רופא והמפקד אמר רק עים מוציאים רכב פינוי מדוע רכב פינוי ואני לא יכולה ללכת באוטובוס מה אני צריכה השגחה מה אני מוגבלת חשוב לציין שהפרופיל שלי 97 הקבא 43 נמוך אין לא קיבלתי מעולם טיפול תרופתי פסיכיאטרי אלה רק טיפול פסיכולוגי שהייתי קטנה שיחות בעיקבות דיכאון מה יכולה להיות הסיבה שחייל לא יקבל כלא ? יש לציין שכול הזמן מאיימים עליי בכלא אבל שמעתי את המפקדים מדברים שאני לא יקבל כלא שאלתי למה הם לא רצו לפרט לי? ברחתי מריתוק על איזה עבירה אני אמורה להישפט אמרו לי פגיעה במשמעת קיבלתי 14 ריתוק אני לא אמורה להישפט על ניפקדות? ועל בריחה מריתוק אני לא אמורה לקבל כלא ? יש לציין שברחתי מהשאר האחורי של צריפין ותפסה אותי משטרה אזרחית חשבו שאני פורצת לבסיס
שיר שלום רב, רוב האנשים רוצים לא לקבל כלא - ומדברייך עולה שאת רוצה דווקא ההיפך. נראה כי מנסים להתחשב בך ביחידתך ולהקל עלייך ולכן לא מענישים אותך בכלא.