לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
לירון

עריק 3 שנים עם מכתבים מפסיכולוג ופסיכיאטר. האם אקבל פטור מהצבא ללא עונש מאסר?

עריקות של 3 שנים. עם מכתבים מפסיכולוג ופיכיאטר על אי גיוס. המכתבים מלפני שנה וחצי. האם יש מצב לפטור מהצבא ללא עונש מאסר. ועם כן מאסר לכמה זמן? העם עורך דין יכול להפחית בפרק זמן של המאסר?

item.Author מנהל הפורום עו"ד עידן דביר

לירון שלום רב, במקרים של מצב נפשי חריף וקיצוני ניתן להסדיר בדיקה ברה"נית ללא עונש. יש צורך בעיון במכתבים בכדי לדעת אם המקרה המתואר הוא כזה או שלא. לפיכך - יש אפשרות לצאת ללא עונש מאסר - אם לא תהיה אפשרות כזו אזי לא ניתן לדעת מה העונש שייגזר בסופו של דבר - גם העונש תלוי במצב הנפשי וברכיבים רבים נוספים. להיוועצות פרטנית ניתן לקבוע פגישת יעוץ בטלפון 03-9455551 בהצלחה!

לירון

לפני 3 שנים,מצבי היה אחר מהיום,ופחדתי לגשת לטפל בזה,היו לי סיוטים על הצבא,אני גרה לבד מאז כיתה יב׳ ומממנת את עצמי,אמא שלי בחול בכלל אנחנו לא בקשר ואבא בארץ ואנחנו גם לא בקשר.לא היה לי ואין לי את האופציה לשבת בכלא,גם מבחינה כלכלית וגם מבחינה רגשית. אני יודעת בדיוק מה זה יעשה לי,וזה מפחיד אותי. האם עורך דין יכול לעזור לי בתהליך הזה ? עד כמה זה יקר?

item.Author מנהל הפורום עו"ד עידן דביר

לירון שלום רב, מציע שתיצרי עימי קשר טלפוני לנייד. ישנם נתונים נוספים החסרים לי להשלמת התמונה. 052-4220101 שיחה זו ללא תשלום כמובן..

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דיני צבא