לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
שלום

פרופיל 21 התנדבות למילואים

ברצוני לברר האם אני יכול להתנדב לשירות המילואים עם פרופיל 21 נפשי , לצערי בתקופת הצבא היו לי קשיים ונסיבות אישיות ( חובות) אשר גרמו לי לצאת מן הצבא . שירתתי 11 חודשים מתוכם החשיבו רק 9 בעקבות כליאה. רציתי לדעת מספר דברים : 1. האם זה אפשרי להתנדב לשירות המילואים ללא השלמת השירות הסדיר ? 2. האם התהליך כולל העלאת פרופיל וניתן להתנדב לתפקיד תומך לחימה / לוחם במילואים ? 3. כמו כן התקשרתי למספר 03-6553655 ( מוקד המילואים ) ונאמר לי שעל מנת לשרת במילואים עליי להיות בשירות סדיר לפחות שנה וחצי , האם זה נכון ? כי הבנתי שקיימים מקרים בהם אנשים עם פטור ללא שירות כלל התנדבו למילואים.. ואם כן האם ניתן להשלים שירות סדיר לשנה וחצי ולא לשלושה שנים ? אשמח לעזרה בנושא , תודה רבה

item.Author מנהל הפורום עו"ד עידן דביר

שלום שלום, 1. אפשר להתנדב למילואים ללא השלמת שירות סדיר. 2. לצורך התנדבות למילואים אינך יכול להיות בעל פרופיל 21. 3. יש חריגים לשנת וחצי שירות בפועל . מקרים שאנשים התנדבו לשירות מילואים בתחומים אחרים הם מקרים שונים לגמרי.

עבדאללה

רוצה להתגייס למילואים בתנאי קבע חצי שנה או 24 חודשיים לא מעניין אותי הצבא יחליט לשחרר אותי מתי שהוא רוצה,כך כך אני בן אדם חלוד ,עובד באזרחות דרך חברות כח אדם זמנים,ובאפשרותי להתנדב למילואים לתקופה של 24 חודשים,הכל בהחלטת הצבא,יש לי רישיון נהיגה משאית עד 12 טון,הצבא רוצה נהגים קו בט"ש בצורה נואשת,אבל יש לי בעיה משוחרר מצה"ל בשנת 1995 מסיבת אי התאמה עם פרופיל 97,עם רובאי 07,בזמנו לא רציתי להשתחרר רציתי לעבור ליחידה אחרת השחרור היה דרך שלוש וועדות בכלא לפני הכול מליתי טופס העברה בגדוד ולא העבירו אותי,אז התחילה העריקות,אני בן 40 היום+יש לי מספר רישומי פלילי ,נסגרו מחוסר ראיות,ברוך השם לא על סמים או משהו מסוכן,אבל מאז השחרור אני תמיד מבקש להתנדב ולחזור לצבא תמיד קבלתי שלילי עד היום אפילו בכל המלחמות שלחתי בקשה להתנדב ולא אושרו,האם עו"ד צבאי יכול לעזור לי לא מענין אותי לשים סכום כסף מכובד

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דיני צבא