יציאה מהצבא עקב מצב רפואי ונפשי
קוראים לי נופר ואני משרתת בבהד 6 .. מיועדת לקורס שבו אני לא רוצה .. היתי בממתינים חודש ושיבצו אותי לקורס . בעקבות זה המצב הרפואי שלי הדרדר אושפזתי פעמים במיון ירדתי עשר קילו בחודש וחצי . והתגיסתי כתת משקל .. נכנסתי לפסיכאטרית והבאתי תהמלצה שלה לקבן שטען ״ שאני יכולה להתאבד״ לך אין בעיה נפשית״ .. היתי נפקדת חמישה ימים נשפטתי וקיבלתי תנאי .. בהמשך שמו אותי בממתינים חזרה , והם התעקשו שאני יעשה תקורס שכבר התחיל . ואני סירבתי בעקבות זה ניסתי לפגוע בעצמי והתעלפתי . הופנתי למרפאה כשאני לבד מבלי שידאגו לי . לאחר שאמא שלי ידע שאני יעשה משהו לעצמי כשהיא מנסה לתפוס תמפ ותמפקדים ואפחד לא ענה וכשקרה המקרה הם הודיעו לה .. בהמשך נכנסתי לקבן שוב . אחרי שבאמת ניסתי לעשות משהו לעצמי ווהוא המשיך . מפה את לא תצאי ! כרגע אני לא יודעת מה לעשות כדי לצאת כתבתי מכתב ללשכת הרמטכל ואפילו לכובלים . אני רוצה למצוא תדרך לצאת !! כי המצב שלי מחמיר !! תודה ..
נופר שלום רב, אציע לך להגיע לפגישה פרטנית כדי להבין את מצבך וכדי לעיין בחוות הדעת הרפואית עליה את מספרת... לאחר מכן נוכל להמליץ על דרך פעולה מתאימה עם ליווי של עורך דין או בלעדיו - לפי העניין ולפי ההתאמה למצבך הפרטני. בהצלחה!