עזריאל

חובות לבנקים ולחברות האשראי

1. אני בן 40, נכה שלא מקבל קיצבה, מובטל וחייב 250 אלף ₪ לבנק ולחברות האשראי. 2. אימי היא אלמנה קשישה ונכה שחייבת 270 אלף ₪ לבנק ולחברות האשראי ויש לה רק פנסיה קטנה וקצבת זיקנה שממנה אנחנו מתפרנסים. 3. אני מתגורר יחד עם אימי בשכ"ד. אין לנו דירה משלנו או רכוש. 4. כרגע אנחנו עומדים בתשלומים לחובות, האם זה יתרון לנסות להגיע להסדר עכשיו או שעדיף להגיע להסדר בעוד כמה חודשים כשכבר לא נעמוד בתשלומים? 5. האם כדאי שאני ואימי נעשה הסדר כל אחד בנפרד? או הסדר יחד כמשק בית משותף? 6. מה ההסדר המתאים?

item.Author מנהל הפורום עו"ד רפי רפאלי

חסרים נתונים רבים: ממתי החובות? האם לפרטיים? גופים ממשלתיים? בנקים? תתקשר אלי ואכוון אותך 0509000145