רוני רון

חובות לבנקים ולחברות האשרי

שלום יש לי חובות לבנקים ולחברות האשראי עקב זה ברחתי לחול לעבוד ולנסות להחזיר את החובות ובאותה מדינה בחול יש הסכם הסגרה עם ישראל האם יוכלים להגיעה אלי לשם? חשוב לציין לא הסתבכתי בפלילים ועדיין לא ניפתחה נגדי הוצאה לפועל אבל זה יקרה בקרוב ומה יקרה שאני יחזור לארץ?

item.Author מנהל הפורום עו"ד רפי רפאלי

עקרוני יכולים להגיע טכנית כנראה זה לא יקרה אולם ברגע שתחזור לארץ יכולים להפעיל נגדך סנקציות יש היום הליכים מהירים ונוחים שבמסגרתם תוכל לחזור לארץ ללא חשש תתקשר ואסביר 0509000145