זירוז
שלום רב דויד, לפני כחמישה חודשים העברתי עבור אחותה של סבתי את כל המסמכים להם נדרשתי מקרן הסיוע של וועדת התביעות לבקשת מענק חד פעמי בסכום של 2600 יורו . נמסר לי שעקב עומס רב עלי ליצור קשר רק בעוד כחודשיים על מנת לוודא שהמסמכים הועברו לגורמים המתאימים ,אז יעדכנו אותי אם יזדקקו למסמכים נוספים ורק אחרי חצי שנה מזמן הבקשה צפויה להתקבל תשובה סופית. יצרתי קשר כפי שהתבקשתי לאחר חודשיים ואז הוסבר לי שרק שנה אחריי הבקשה תתקבל תשובה וכרגע אין להם מה לעדכן בעניין סטטוס המסמכים. האם יש בידי דרך לזרז את העניין באופן כלשהו? חשוב אולי לציין שמצבה של אחותה של סבתי איננו טוב,היא אלמנה, בת89 ללא ילדים ,מאושפזת בבית אבות סיעודי.
עוד פרט שחשוב לציין ,לא קיבלנו שום דיוור המאשר את קבלת המסמכים לא מוועידת התביעות ולא מגרמניה
קרין שלום, זמן בירורה של תביעה בקרן הסיוע, כמו בכל גוף אחר, משתנה מתביעה לתביעה. קרין שלום, ככל הידוע לי, נציגות וועידת התביעות בישראל עושה כל שלאל ידה בכדי לקדם את התביעות שהוגשו אליה. כפי שנציגי וועידת התביעות מסרו לי לא פעם, תביעות של מבקשים מבוגרים כמו אחות סבתך מקודמות על ידם באופן אוטומאטי. יש להאזר בסבלנות.