לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
ליאור לב

מזונות 10 שנים רטרואקטיבית .וסעיף 11 א.ב

שלום רב גרושתי תבעה אותי בהוצל"פ מזונות 10 שנים רטרואקטיבית וזה למרות שסגרה את התיק נגדי בשנת 2012.בגלל מעבר של 2 מהקטינים להתגורר עימי ולחזקתי המלאה ואף ערכנו זיכרון דברים כי אין בינינו מזונות יותר בשל עובדה זו.הסכם זה אף קיבל את אישורה של פקידת סעד לסידרי דין . הוצל"פ אישר לה על סמך מילה שלה ולא קיים הוכחות בנושא 252 אלף שח .עירערנו לבית משפט לענייני משפחה וזה טען כי התובעת מחביאה מידע והחזיר אותנו להוכחות בהוצל"פ .הגשתי בקשה לפי סעיף 19 טענת פרעתי עם כל החומר הראייתי מביטוח לאומי.עמידר.שאני גידלתי את הילדים וכן את מסמך העו"ס לסדרי דין המאשר את קיום ההסכם שערכנו.הווצל"פ נתן לה 14 יום להגיב אך גרושתי טרם הגיבה .בינתיים מעקלים לי את הנכות במלואה ואין לי ממה לחיות .להדגיש כי כל אותם השנים היא לא פעלה בהוצל"פ לגביית חוב .היא תבעה רק כשאמא שלי נפטרה והשאירה ירושה .התגרשנו ב 2011 והיא תבעה ב סוף 2018 .אשמח ליעוץ דחוףףףףף...תודה

item.Author מנהל הפורום שלומי באשי - משרד עורכי דין

שלום ליאור, המקרה שלך נשמע קל. לדעתי אין מצב שהיא תקבל את המזונות רטרו. עליך להגיש בקשה לעיכןב הליכים וביטול העיקולים. אם לא הגיבה תגיש בקשה למתן פסק דין וסגירת התיק

ליאור לב

השאלה אם יכולה לתבוע 10 שנים אחורה? והאם להסכם שערכנו בינינו בכתב על ויתור על המזונות יש קבילות משפטית

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום מזונות