לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
מיטל

דמי מזונות

שלום רב, 1. ע"פ פסק הדין, הגרוש צריך לשלם דמי מדור מרגע ששכרתי דירה או רכשתי בית. נכון להיום אני מתגוררת בבית הוריי, והוא פטור מדמי מדור. אני לקראת רכישת דירה. האם יהיה עליו לשלם דמי מדור מהרגע שאתחיל לשלם את תשלומי המשכנתא (שזה יקרה מספר חודשים בטרם הכניסה לבית) או החל מרגע כניסתי לבית בפועל? 2. עליו לשלם 900 ש"ח דמי מדור (ילד אחד). בכדי שלא יבקש להפחית מהסכום, האם כדאי לי לקחת משכנתא חודשית של 2700 (פי 3 בדיוק) או שיכולה לקחת פחות וזו לא עילה מבחינתו לבקש הפחתה? 3. ע"פ פסק הדין, עליו לשלם מזונות כל 1 לחודש, בהו"ק, צמודה למדד כל 3 חודשים. בפועל, הוא אינו מקפיד על ה 1 לחודש וגם זה לא מועבר בהו"ק צמודת מדד. למי עלי לפנות בנושא? אודה על תשובות בכל השאלות.

item.Author מנהל הפורום שלומי באשי - משרד עורכי דין

שלום מיטל, 1.יש לך יכולת להחליט מתי את לוקחת את המשכנתא - לכם אציע כי תקחי אותה ממש בסמוך לכניסה ובכך תפתרי את הביעה. לדעתי הוא צריך לשלם לך ברגע שאת עוברת. 2.לדעתי ככל שהחזר המשכנתא יהא נמוך יותר הוא יכול לבקש הפחתה. 3.פני אליו וככל שהוא לא מקפיד את יכולה לעשות זאת דרך הוצאה לפועל. מציע כי את חישוב ההצמדות תעשי אחת לשנה ולגבי מועד התשלום - אם מדובר בכמה ימי איחור - לא לעשות עניין. חבל להתחיל בבלגן מיותר

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום מזונות