לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
הילי

מזונות זמניים לא נפסקו-הזוי!

הוגשה תביעת מזונות קטינה בחודש אוגוסט, נדבע דיון באוקטובר ובדיון השופט לא נתן החלטה . הוא לא נתן החלטה כי עו"ד ביקש להגיש את הסיכומים בע"פ. לא ברור לי למה השופט לא "זרק עצם " לילדה שלי, בייחוד שיש ראיות שאינני עובדת מאז שנישאנו והוא האבא משתכר כפול מעל הממוצע. ידוע לי שמזונות זמניים ניתן לפסוק פחות מ60 יום אם האם סובלת ממחסור מוחלט באמצעים כלכליים. משהו לא מסתדר לי פה. אולי קשר עם עו"ד של הצד שכנגד ..התייעצתי עם עו"ד מארגון מסויים והיא ייעצה לי גם שמשהו מריח לא טוב עד כדי שזה דורש גיבוי תקשורתי. יתרה מזאת, נקבעה החלטה ב15.11.15 ובטעות השופט נתן החלטה "לתזכורת פנימית לתת החלטה 15.12.15?! הגשתי בקשת הבהרה /טעות סופר והוא הגיב" יינתן פס"ד"..כן מתי?? אני פשוט לא מאמינה שאנחנו חיים במדינת ישראל וששופט שרק שנה בתפקיד, מתנהל כך בצורה חשודה. האם עלי להתלונן בנציבות השופטים או לערער? הבעיה שאני מיוצגת דרך הסיוע המשפטי ודרכם לא ניתן לערער (כך הבנתי מהעו"ד של הסיוע)..מה עושים? מזונות זמניים אמורים לשמר את המצב ולא רק למנוע חרפת רעב ,אבל לא נעים לי להגיד שהילדה שלי שהתרגלה לרמת חיים בין הגבוהות בארץ, סובלת מחרפת רעב רק בגלל רשלנות של כמה גורמים

item.Author מנהל הפורום שלומי באשי - משרד עורכי דין

שלום הילי, אם לא נפסקו מזונות זמניים אז זה אכן מוזר. נראה לי בהחלט כי עורך הדין שלך , גם אם הוא מטעם הסיוע, יכול להירתם ולעזור.

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום מזונות