לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
אורי

מרגיש מקופח

שלום רב יש לי בת אחת בת 12אני מתגורר בהרצליה והבת עם אמא ובעלה של גרושתי 16 ק"מ צפונית אלי אני שילמתי עפ הסכם 2000 שח שמורכב מ 1300 מזונות ו700 מדור כולל חינוך כיום אני משלם 2300 שכולל הכל,אני לוקח את הילדה 2 בשבוע עם לינה וכל סוף שבוע שני לשישי שבת ברצוני לציין שגרושתי משכירה את הבית שקנתה לאחר גירושינו וגרה עם בעלה בבית חדש משלהם לי אין דירה משלי ואני משכיר דירה,נאמר לי לאחרונה שאני משלם יותר מידי כיוון שמדובר במשמורת משותפת כמעט ושאיני צריך לשלם מדור,אני זה שלוקח ומחזיר את הילדה ברוב המקרים בפקקים של שעה וחצי לכל כיוון בשל שעות העומס,את הגרושה זה לא מעניין לא עוזרת כלל האם מגיע לי ביטול המזונות בכלל או הפחתה לסכום של 1000 שקלים?(כך נאמר לי ממספר גורמים)אשמח לדעת תשובה כנה רוצה לציין כי אין לי כוונה לפתוח בקרב אם מדובר בהנחה של 500 שח תודה

item.Author מנהל הפורום שלומי באשי - משרד עורכי דין

שלום אורי, את הדבר הכי חשוב לא ציינת - מהם ההכנסות של שניכם ? האם המזונות נקבעו בהסכם ואם כן אז מה כתוב בהסכם ? בעקרון ככל והמזונות שלך כוללים רכיב מדור של 700 ש"ח - אז אתה זכאי להפחתה של חמישים אחוז לאור העובדה שהיא גרה עם בן זוג. לגבי הלינות והמשמורת המשותפת - צריך עוד מידע בשביל לענות

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום מזונות