מנהל הפורום שלומי באשי - משרד עורכי דין
תשלום מזונות רטרואקטיבית במקרה של תביעה
בוקר טוב יש לי שאלה ילדתי בחודש אוגוסט והאבא לא משלם לי מזונות על הילד הוא עושה טובה שפעם ב.. הוא קונה סימילאק לילד שלנו רציתי לדעת אם אני יתבע אותו אני יקבל רדיוס אחורה.החודש הזה פתאום הוא מגיע אל הבית של אבא שלי הרבה מאוד פתאום הוא מתחיל לקנות דברים מציע לקחת אותי באוטו שלו קנה לבת שלי הגדולה כמה דברים יכול להיות שפתאום הוא חושד שאני תובעת אותו ובגלל זה פתאום הוא התחיל לקנות דברים.שאלה אחרונה בבקשה לפני חודש הוא אמר לי שאם אני ימשיך לדבר ולהקשיב לחברות שלי אני יבכה דם אחר כך הוא אמר לי שהוא יערוף לי את הראש כמו שדאש עורפים ראשים מאותו יום אני מפחדת מימנו יותר וששלחתי לו את זה בהודעה הוא רשם לי סתם צחקתי איתך הרמת ידיים הייתה מיצידו אני מפחדת מימנו ומפחדת לשתף את משפחתי רק חברה אחת ראתה שהוא הרים עלי יד לא יודעת מה לעשות הוא טוען שאני מתחילה איתו וזה ממש לא נכון מפחדת לדבר אם מישהו ממשפחתי תודה מראש שרית
שלום שרית. את צריכה ייעוץ משפטי מעבר לתשובתי בפורום זה. את שאלת שתי שאלות שונות האחת מהשנייה. אתחיל מהשנייה - אין כל מקום לדיבורים בסגנון הזה לא בצחוק ולא ברצינות. אלו הם איומים מפורשים והייתי מייעץ לך לפנות למשטרה בפעם הבאה שדבר כזה קורה או כבר עכשיו אם את מרגישה מאוימת. אין כל סיבה לשתוק ולהשתתק מהתנהגות שכזו. יש מה לעשות. צו הרחקה ממך, צו למניעת הטרדה מאיימת ואפילו צו הרחקה מהורייך. לא לקבל התנהגות שכזו בשום אופן. באשר לשאלה הראשונה - התשובה היא חד משמעית לא. לא תקבלי כסף אחורנית אלא מיום שאת מגישה את התביעה. על כן ובהיעדר תשלום את חייבת להגיש את התביעה המתאימה לבית המשפט. אף אחד לא צריך לעשות טובה שהוא משלם עבור טיטולים או מטרנה. כפי שאמרתי - ממליץ לך לגשת לייעוץ משפטי