מנהל הפורום שלומי באשי - משרד עורכי דין
הגדלת מזונות לילדה בת 13 גרושה 6 שנים מקבלת 2400 ש"ח
רציתי לבדוק אופציה להגדלת מזונות אציין שהגרוש שלי שוטר ומרוויח נקי 12000-13000 ש"ח לתוך בנק רק מהמשטרה בנוסף הוא גר אצל אמא שלו מבחירה שלו לא מגיעה לקחת את הילדה באמצע שבוע שזה שנים למרות שיש הסכם שמראה אחרת הכל נופל עליי כיום אני עובדת חצי משרה מרוויחה 3000 ש"ח מקבלת סיוע בשכ"ד 1170 ש"ח הגרוש משלם לי מזונות 2400 ש"ח בלבד במשך 6 שנים אני משלמת שכ"ד 2700 ש"ח עבור דירה 2 חדרים מיותר לצין שהילדה כבר לא יכולה לישון איתי והיא דורשת חדר לבד כיום הילדה גדולה רוצה דירה וחדר משלה ההוצאות שלה גדלו כמו גם הביגוד החברה אירועים וכדומה בהם הגרוש שלי לא משתתף בכלום מדי פעם הוא לוקח אותה בשבת בלבד אבל לא בתדירות שבועית תכלס לא מראה יותר מדי התענינות בילדה בפרט כשהוא בזוגיות. בעקבות זאת אני רוצה ללכת להגיש בקשה להגדלה מקווה שרק לא יורידו לי את המזונות (האם יש דבר כזה להוריד מזונות במידה והוא יטען שאין לו למרות שיש לו) ?
שלום ליה, שכר הדירה שלך המעשי הוא 1,500 ש"ח מכאן שההשתתפות שלו במדור תעמוד לכל היותר על 650 ש"ח כולל הוצאות. את מקבל 2,400 שזה אומר תוספת של כמעט 1800 ש"ח לחודש. לא רואה מקום להגדלה לא כתבת מה עם המחציות ? האם משלם ? מה שיורת כואב זה שאין קשר עם הילדה. אם באמת המניעה היא רק ממנו ולך אין כל קשר לזה - אז אפשר להגיש תביעה לחסרון כיס בגין אי קיום הסדרי ראייה. כך את לא נוגעת במזונות והפתרון שיהיה יהיה מוצלח - או שהקשר יתחדש וזה עדיף או שבית המשפט יגדיל.