לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
אנה

ריב בין השכנים

שלום רב. השכן שמעלינו משכיר דירה ולא מופיע כאן. לפני 4 ימים התחילה נזילה של מים מהתקרה. בטלפון הוא אמר שיש לו ביטוח. תכנאי מחברת ביטוח כבר סיים ו עדיין יש טיפות על התקרה ועל הקיר. בעל הדירה אמר שזאת בעיה שלנו, שנזמין בעל מקצוע ושגם שיפוץ אחרי נזילה הוא לא מוכן לעשות, למרות שגר פה נכה 100%. רציתי לברר האם יש לנו עילה לטביעה ואיך לעשות את זה. תודה מראש

ג'יין

שלום , אני עובדת בתכנית טלויזיה חדשה שעוסקת בתביעות קטנות, אשמח לשוחח איתך. לפרטים נוספים כנס ל https://www.facebook.com/pages/%D7%94%D7%93%D7%99%D7%99%D7%9F/507915195989661?notif_t=page_invite_accepted ג'ייין

יעקב

אני לא עו"ד אבל מנסיוני האישי אני יודע שאם הנזילה ממנו הוא חייב לתקן הגורם לנזילה ולתקן הנזק בדירתך לשביעות רצונך. תקליטי כל שיחה שלכם, בטלפון או פנים מול פנים ותנסי לשים יד על המסמך של הטכנאי\שמאי. לפחות תנסי להשיג המספר שלו ולדבר איתו ולדובב אותו ולהקליט (את הטכנאי או השמאי). שאח"כ לא יוכל לאמר שזה לא מאצל השכן או לשנות גרסה או משהו. צלמי גם את כל הנזקים בכל השלבים. ודאי כי התאריך במצלמה מכוון ואם צריך צלמי וידאו כך שאת מצלמת גם אתר אינטרנט בו מצויין תאריך ואירועי היום כדי להוכיח זמנים. אחרי פניות בע"פ תפני אליו בכתב בצורה מסודרת ואם צריך בדואר רשום (אפילו שהוא שכן). אם לא יעזור, תביעה. ויש לך את כל החומר בינתיים. שיהיה בהצלחה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות כספיות