לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
יוסי

מה הזכויות שלי במידה והייני מתנגד למעבר גן ילדים - פרטי

היי אני שולח את בני לגן פרטי והייתי רוצה לדעת מה הזכויות שלי כאשר אני מקבל הודעה חד צדדית ממנהלת הגן על סגירת המבנה הקיים ומעבר אל מבנה אחר שנמצא בשכונה אחרת ( מרוחק מספר קילומטרים ). יש לציין שמנהלת הגן טוענת שמבנה הגן הנוכחי אינו בטיחותי וכי הבעלים של המבנה לא מוכן לבצע את ההתאמות הנדרשות. מנגד לא הציגה שום דוח הקובע את רמת הבטיחות של המבנה. מה הזכויות שלי במקרה כזה במידה והייני מתנגד למעבר?

עו"ד גיא סגלוביץ'

שלום, התשובה לשאלה שלך הינה מורכבת. ראשית עליך לבחון את הסכם ההתקשרות שלך עם הגן. במקרים רבים, ישנו הסכם בכתב, אשר חזקה עליו שמחיל את כל ההסכמות בין הצדדים. גם אם אין הסכם בכתב, הסכם קיים. הגן הציע לך לטפל בילדך בשעות מסוימות ובתנאים מסוימים ואתה קיבלתה את ההצעה. אחרי שאתה מבין את מסגרת היחסים שלך עם הגן, אתה צריך לבחון את הנזקים שנגרמו לך ולהגדיר לעצמך מה אתה מצפה לקבל מהגן ולהתאים את אלו לזכויותיך. ברור כי "מה הזכויות שלי" הינה שאלה פתוחה מאוחד ומחייבת הקשר. כמו כן יתכן והמהלך שהוביל למצב הקיים היום, הינו תולדה, למשל, של רשלנות, או הטעיה. צריך לבדוק האם היה אפשר לצפות או צריך היה לבדוק את מצב המבנה לפני תחילת שנת הלימודים וכו'. בשים לב לכל אלו עליך לתכנן את המשך צעדיך. אולי קודם לכן, שוב לעצור ולבדוק מה הם הנזקים שנגרמו לך ומה היעדים שלך, מה הייתה מצפה לקבל כדי להקל על ה"סבל" הנגרם לך ולילדך. גיא

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות כספיות