לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
דוד

חוב כספי

שלום רב! יש לי "חבר" שהוציא ממני כספים רבים בעורמה תוך כדי שהוא אומר לי שהוא מסובך והיה עושה איתי חוזים ונותן לי צקים ושטר חוב אפילו הביא לי פי שתיים מהסכום שנתתי לו כל זה בשביל לסנוור אותי שאני יביא לו כספים ולהראות לי שהוא מסודר אני בתמימותי ובשל המצב הרפואי שהייתי שרוי בי {אני נכה} האמנתי לו שהגיע פירעון הצקים והשטר חוב הבנתי שבכלל אין טעם לפרוע תצקים כי הוא עבר בנק הוא כמובן הבין שאני הולך להוצאה לפועל ולמרות שהאמנתי עוד שיחזיר לי ועשה תרגיל והתלונן במשטרה נגדי שאני הנוכל פה אחרי דין ודברים התיק נסגר מחוסר ראיות השאלה שלי היא:שהאם התיק נסגר מחוסר ראיות ולא מחוסר אשמה זה יכול להשפיע במידה ואני הולך נגדו למשפט אזרחי?{לפי הבנתי הוא יצא מזה נקי במשטרה}

עו"ד גיא סגלוביץ'

שלום, אני סבור כי סגירת התיק בשל חוסר ראיות אינה פוגעת בתביעה האזרחית. באם הייתה מוכחת אשמה פלילית, הדבר היה קרוב לוודאי, סוגר את הדיון בשאלת האשמה בתיק אזרחי הנובע מאותם אירועים. יחד עם זאת, הדבר החשוב ביותר שיש לאמר בנוגע למקרה שלך, הוא כי עליך לפעול במהירות המירבית וללא שיהוי נוסף, בכדי לנסות ולהציל את כספך, ככל שהדבר עוד אפשרי. גיא

דוד

אוכל לפנות אליך שתטפל לי בתיק?

דוד

יש לציין שיש לי איתו חוזים חתומים ובשל החקירה וכל זה זה לקח למשטרה שמונה חודש עד שסגרו תתיק בזמן הזה כל הצרים והשור חוב והחוזים היו אצלם רק לפני חודש זה הוחזר לי

עו"ד גיא סגלוביץ'

שלום, אנא דבר איתי במשרד. גיא

דוד

הצקים השטר חוב והחוזים היו אצלם רק לפני חודש זה הוחזר לי.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות כספיות