לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
לאוניד נטפוב

הוצאה לפועל

שלום. אתמול קיבלתי שיחת טלפון ממשרד עורכי דין ונאמר לי שיש נגדי הליך בהוצאה לפועל בגגל חוב לנתיב המהיר מלפני שנתיים. אמרו לי שניסו לאתר אותי בכתובת שאני כבר לא גר שם שנתיים וחצי למרות שמייד אחרי שעברתי עידכנתי כתובת במשרד הפנים. בכל אופן אמרו שיש לי חוב על סך 1280 ש"ח. ביקשתי וקיבלתי מספר תיק בהוצאה לפעול. היום בבוקר התקשרתי להוצאה לפועל ולהפתעתי גיליתי שאומן קיים תיק אבל החוב עומד על סך 660 ש"ח. ביקשתי לשלם את החוב ולסגור תיק. לאחר מכן יצרתי קשר עם אורכת דין שדיברתי אתמול ואמרתי לה שהחוב שולם. היא מאוד התעצבנה שעשיתי את זה ישירות מול הוצאה לפועל ואמרה שבכל זאת יש לי חוב 620 ש"ח למרות שאמרו בפירוש בהוצאה לפועל שאין לי יותר חוב. השאלה שלי מה זה כל הסיפור הזה ? האם מנסים לרמות אותי ולסחות כספים ? האם יכולים לבוא אלי באזיו שהיא טענה אחרי שפרעתי את החוב בהוצאה לפועל ? תודה רבה, בכבוד לאוניד נטפוב.

מירו

גם אל תבקש כלום בכתב ממנה ! תתעלם! העורכת דין תלך למי שהיית חייב לו ותווכח איתו! זו בעיה שלה!

מירו

אלתדבר עם העורכת דין בכלל! משרד עורך דין שמטםל בתיק לא מתקשר! בטח זו עורכת דין מתחילה או לא מקצועית! בדכ שולחים מכתב ואז התיק בטיפול! טוב עשית ששילמת! אל תענה לה בכלל! אין לה כל עילה לתבוע אותך ושום הוכחה! אל תענה אל תשעב אל תדבר! היא לא תתבע אותך על 600 שח שכרטירחה ואם כן סביר שהיא תפסיד אל תפחד!

מנהל הפורום

שלום, אין פרטים כדי להשיב לשאלותיך. גם לך חסר מידע, בקש לקבל את הכל בכתב כדי שתוכל לברר. בכל מקרה, לטעמי, טוב עשית ששלמת להוצאה לפועל אך עליך לוודא שהתיק נסגר. בברכה, גיא

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות כספיות