לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
Zohar

אזרחית אנגליה - מעבר לישראל

שלום, אני מאורס לבחורה אנגליה (בריטית, לא יהודיה, לא דוברת עברית, מלונדון). בקרוב מאד אנחנו מתחתנים בקפריסין כשלאחר מכן אנחנו רוצים להתחיל את התהליך שלה המעבר שלה לארץ. נכון לכרגע אני פה בארץ והיא שם בלונדון ככה שהמצב לא נוח בכלל. השאלה היא כזאת... אני קלולס לחלוטין, אני לא מבין כלום בכל הנוגע למשרד הפנים ולרוב כשאני מנסה להבין דברים דרך האתר שלהם אני נתקע עם הסברים שאני אפילו לא בטוח אם הם בעברית או בארמית עתיקה שמטרתה להעיק ולעצבן. א, מה התהליך שאנחנו צריכים לעבור לאחר שאנחנו נשואים? ב, האם אנחנו יכולים לעשות זת כשהיא בארץ או שהיא צריכה להיו בלונדון (ולהגיש משם מסמכים או מה שזה לא יהיה) ג, כמה שה עולה ד, כמה זמן זה לוקח והאם בזמן הזה אנחנו יכולים להיות ביחד ה, האם יש מסמכים כגון - תעודת יושר וכו' שהיא תריכה להוציע באנגליה לפני שאנחנו מתחילים את התהליך בארץ הרעיון שלנו הו להפגש בקפריסי כשאת כל המסמכים כבר יש ברשותנו. להתחתן, לקחת כמה ימים של בית מלון, לטוב לארץ ולהתחיל את התהליך... האם זה ריאלי? תודה רבה. אני ממש מאד מאד אשמח לכל עזרה כי אני מרגיש ממש חסר עונים אל מול המערכת הלא אדיבה הזאת שלא משחררת אינפורמציה.

Zohar

??? nada?

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הפנים