הנפקת דרכון מיידי
שלום, אבד לי הדרכון ואני מעוניינת לטוס בעוד 3 ימים. האם יש אפשרות להנפיק דרכון באופן מיידי? ושאלה נוספת, הוצאתי את הדרכון במשרד הפנים בצפת וכיום אני מתגוררת בגבעתיים. האם, במידה ואפשר להנפיק במקום, אני צריכה לנסוע לצפת או שאני יכולה לגשת למשרד הפנים באיזור המרכז? תודה רבה@

שלום רב כיום בהתאם להנחיות החדשות דרכון המונפק בלשכות ברחבי הארץ נשלח לאזרח בתוך 10 ימי עסקים.. אין קיצורי דרך. הלשכה אליה השייכת היא הלשכה המטפלת בהתאם לכתובת המגורים הרשומה (יש חובה לעדכן כתובת...) האפשרות היחידה העומדת ברשותך היא לפנות ללשכה בנתב"ג.. לשלם שם את אגרה (גבוהה מהרגיל) ושם יוכלו להנפיק עבורך דרכון. משרד הפנים בנתב"ג נמצא בטרמינל 3 קומה 2. בהצלחה
כמה זה עולה
לפי הבנתי, כאשר אני שולח טופס מקוון של בקשה להנפקת דרכון ולאחר תשלום האגרה, אני מזמין תור ללשכת משרד הפנים הסמוכה לאיזור מגורי ותוך עשרה ימים טני מקבל את הדרכון. אך מה עושים במקרה שלי ששלחתי לפני שבע ימים ועוד לא קיבלתי שום תגובה למרות ששלחתי אימיילים חוזרים ונשנים, אפילו תור לא קבעו לי...
אבדתי דרכון ביומטרי בארץ וטסה לחו"ל ב11.6.17 .מה עלי לעשות כדי שאוכל לצאת מהארץ עם דרכון ?
אין לי בכלל דרכון ואני קצין בצבא, השאלה אם אוכל לתת 2 תמונות לאבא שלי ותעודה מזהה והוא יעשה לי אותו? אם כן מה צריך לתת לו ואיך מגיע אלי?
יש לבעלי דרקון ביומטרי שנתי ורוצים לנסוע לחו"ל נשאר לו שלושה חודשים בתוקף.. הנסיעה בדבוע הבא מה עלינו לעשות ולזרז את החידוש?
אני צריך לעשות זאת ביום שאני טס ? או בכל יום שאני רוצה?
ללכת מחר בבוקר למשרד הפנים ולהוציא דרכון ( לא ביומטרי) ולהסביר כמה זה דחוף..
דחוף הוצאת דרכון
שאלות נפוצות:
מקס פרפורי
רוני איזנשטיין
פני ה הבר
אמיר נבו