לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
אוריה אורלוב

אלו מסמכים על תרופות נרקוטיות (מורפיום בכדורים וזריקות.קנאביס.סירופ מטדון (במינון נוגד כאבים ולא במינון נמוך הניתן לגמילה...)

אלו מסמכים על תרופות נרקוטיות (מורפיום בכדורים וזריקות.קנאביס.סירופ מטדון (במינון נוגד כאבים ולא במינון נמוך הניתן לגמילה...) הניתנות לאחר מעל 8 ניתוחי בטן גדולים שעברתי, בארץ ובארה"ב??? האם צריך אישור מיוחד שהיא זקוקה למושב במח, עסקים/חלקה ראשונה, כדי שתוכל להשכיב את הכסא,כי אינה יכולה לשבת מעל 15 דקות!!! בשל כאבים עזים בעצמות. תוקף דרכונה פג ב- 02/2017, כלומר לפני 7 חודשים. האם יש אפשרות לזרז את ארגון הדרכון, כי אנחנו קבוצת חברים שלוקחת אותה כמתנה, אולי לחופשתה האחרונה, חס וחלילה!!! בשל מצבה המתדרדר. ואנחנו מנסים להקל עליה את כל מה שניתן להוריד ממנה מבחינת ארגון הטיסה/טיול, רק שישאר לה כוח לטוס איתנו וב"ה תצליח גם לבלות!!!! הנ"ל נכתב ע"י חברתי, מהקבוצה המארגנת את הטיסה והחומר יגיע למייל שלי, אוריה, החולה שעבורי מארגנים האנשים המדהימים האלו את הטיול עבורי ולכן אין כל בעיה של חסיון משפטי. תודה מראש אוריה אורלוב כפר מימון 054-312-3036

עו"ד יהושע פקס

אוריה שלום, ראשית, אני מאחל רק בריאות. שנית, הפורום שלי עוסק במענה על בעיות מול רשות ההגירה והאוכלוסין – אשרות כניסה לישראל, אזרחות ישראלית, אשרת עולה, אשרה לעובד זר, אשרה לבני זוג זרים, אשרת עבודה למומחה זר, קנסות מנהליים וכתבי אישום כנגד מעסיקי עובדים זרים, תביעות אבהות על פי דרישת משרד הפנים לרבות הליכי הסדרת מעמד של ילודים בהליכי פונדקאות בחו"ל, לכן לא אוכל לענות לכם על השאלה אילו אישורים צריך להביא, אני ממליץ כי עדיף אם תפנו לרשות ההגירה במדינה אליה אתם מתכננים להגיע. שלישית, לגבי הטיסה עצמה ועניין המושב, אני מציע כי תפנו לחברת התעופה ותשריינו מה שצריך. רביעית, בקשר לדרכון, ניתן להוציא דרכון בנתב"ג בהליך מזורז, מדובר בדרכון לשנה בעלות גבוהה, ולא כל אחד יכול זכאי לכך. אני ממליץ להיכנס ללינק הבא של משרד הפנים יש שם סעיף של קריטריונים ומקרים חריגים. https://www.gov.il/he/Departments/Alerts/temporary_traveling_document_issuing בברכה, עו"ד יהושע פקס מומחה להגירה, עלייה והסדרת מעמד בישראל

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הפנים