לשון הרע
אני מורה קבועה בבית ספר מסויים . לפני חודש קיבלתי הודעה שאני עוברת לבית ספר אחר בגלל אי רישום תלמידים וצמצום שעות . אחרי בירור ושיחות עם גורמים התברר שהמנהל לא מעוניין בי ולא רוצה שאמשיך ללמד אצלו ! ובשיחה טלפונית עם ראש ועד ההורים הודה בפניי שהוא כתב מכתבים נגדי לרשת המעסיקה ולעירייה ובה כתוב שאני מהווה סכנה לתלמידים ( ראש ועד ההורים לא מכיר אותי אישית ולא ישב איתי אפילו וכתב את הדברים לפי בקשת המנהל וסגנו) .אחרכך אני ביקשתי עותק מהמכתבים האלו אבל אף אחד לא נתן לי מענה והפסיקו לענות לי לטלפונים ולהודעות . ובמקרה שאל אותי אחד המפקחים אם מתנהל ביני לבין מורה מסויים מבית ספר קרוב רומן (כי כך שמע)! ושזה לדעתם פוגע בשמו הטוב של בית הספר ! רק להבהיר , אני אישה נשואה עם 3 ילדים וכמעט לא ישנה בלילות בגלל כל הסיפור הזה . אותו אדם מהרשת שמסר לי שהחלטת ההעברה היא לא בדיוק בגלל השעות אלא כי המנהל מבקש זאת . חזר בדבריו ומתעקש עכשיו כי הבעיה אכן קיצוץ בשעות ) האם יש לי זכות להגיש נגדם תביעה בשל לשון הרע למרות שאני בטוחה שהם יכחישו את כתיבת המכתבים ???
סוהא שלום, נראה לי שהדברים אכן מהווים פגיעה בשמך הטוב ויש לך עילה לתביעה. רצוי כי תפני לייעוץ משפטי.