תיק נקי גוף
אני נפגעתי לפני שנה וחצי במקום ציבורי עקב רשלנות שהודו בהם התיק מתנהל בבית משפט השלום המיצג שלי בקש ממני להיבדק על יד רופא . חוות דעת . וקבע לי 10 . וחברת הביטוח קבעה לאחר בדיקה על יד הרופא של 0 אחוז . אני כל הזמן מסתכל על מצב התיק במערכת נט משפט לבדוק מה התחדש . היום נכנסתי וראיתי החלטה לפני כמה ימים שאומרת עלי להפקיד סכום של 2500 שח עד השבוע הבא לצורך בדיקה על יד מומחה ניטרלי . השאלה שלי העורך דין לא דיבר אתי ולא אמר לי כלום למרות שעלי לשלם את הסכום האם משמעות הדבר מסמנת שאולי הגיע לפשרה כי לא יכול להיות שיגיד לי על לשלם יום לפני מה אתה אומר על סיטואציה כזאת . ,?
לא ייתכן שעורך הדין הגיע לפשרה בלי שאתה יודע מזה - אם לא חתמת על מסמך שנקרא "כתב קבלה" או "הסכם פשרה", הרי שלא הושגה פשרה בתיק. באשר לתשלום - אם מדובר בהחלטה מלפני כמה ימים, ייתכן שהיא עדין לא הגיעה בדואר אל עורך הדין שלך, ולכן אתה יודע על ההחלטה לפניו. יש להניח ששיחת טלפון עם עורך הדין שלך תפתור את כל הלבטים שיש לך.
הבעיה שהוא לא עונה החלטה מיום חמישי האם יתכן שהוא לא ראה אותה . או מנבה להגיד לפשרה מוזר שלא עדכן אותי
עליך להשאיר לעורך הדין הודעה במשרדו, ולבקש שיחזור אליך. מעבר לכך אין לי איך לעזור.