לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
נתן

הערכת תיק

שלום . אני פה בשביל לקבל את דעתך על התיק שהיה לי . אני היתי בן 26 נפלתי בבית מלון בחיפה לפני שנה וחצי נשברה לי היד ושמו לי גבס לחודש. הורדתי אותו והתחלתי לחפש עורך דין ובסוף נפלתי על מישהו הוא לקח את התיק ושלח אותי למומחה שקבע לי 10 אחוזים נכות .חברת הביטוח גם שלחה אותי לרופא שקמעת לא בדק אותי וקבע לי 0 אחוזים . לאחר מכן התחילה התקשרות בין העורכי דין והגיעו ל 20 אלף שח . העורך דין שלי אמר שזה בסדר ואין צורך לבדיקת מומחה נוספת . שכנע אותי והסכמי להסכום הזה . אני מרגיש שהעוף דין שלי הזניח בטיפול . שאלתי תיק כזה לפחות כמה יכול נסגר .חשוב לציין שברגע שנפלתי הייתי סטודנט ללא עובד

item.Author מנהל הפורום עו"ד עידו אמגור

קשה להעריך שוויו של תיק רק על פי התיאור שנתת. אחת השאלות החשבות היא מדוע נפלת? האם הייתה רשלנות של בית המלון (רצפה רטובה ללא שלט אזהרה?, מדרגות לא תקניות וכד') או שסתם נפלת. הפיצוי שקיבלת משקף כנראה רק פיצוי עבור נזק שאיננו נזק ממון ("כאב וסבל"). כל אחד יכול להעריך את הסכום הזה בצורה שונה, וזה הבסיס למו"מ שנוהל בין הצדדים. יש להניח שעורך הדין שלך בירר עם המומחה הרפואי מטעמך, שאמר לו שקיים סיכון רב שמומחה "נייטרלי" מטעם ביהמ"ש ייקבע כי לא נותרה לך נכות צמיתה כתוצאה מהתאונה. הפיצוי שקיבלת משקף פחות או יותר את הפיצוי שנוהגים לתת במקרים דומים. עם זאת, תמיד אפשר למצוא מישהו שקיבל 50,000 ש"ח ומישהו שהסתפק ב3,000 ש"ח או העדיף שלא להגיש תביעה.

נתן

הנפילה ארעה עקב רשלנות שמן . חומר לצורך שיפוצים . היה על הרציפה . אבל אני מתחרט שיצאתי אותו . פחות או יותר כמה זה היה חכם וסגר ב 20 אלף

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פציעות קשות ושיתוקים