שאלה
לום רב בהחלטה כתוב שהתיק יבוא לעיוני בתאריך מחר 5 ליוני זה לאחר שהצד השני הגיש את חוות דעתו : 1) איך אני יכול לדעת כמה שהצד השני קבע לי אחוזים ? 2) מה השלב הבא הצפוי ??
אם הצד השני הגיש חוות דעת מטעמו לביהמ"ש, המסמך יופיע במערכת הממוחשבת של ביהמ"ש - עורך הדין שלך יכול להיכנס למערכת הנ"ל ולראות את חוות הדעת (הצד השני גם אמור לשלוח את חוות הדעת אל עורך הדין שלך). השלב הבא הצפוי תלוי בפער בין חוות דעת מומחי הצדדים - על פי רוב, אם יש פער לא גדול (נניח 5%), מסכימים הצדדים על מיצוע הנכות, ומגישים לביהמ"ש תחשיבי נזק בהם כל צד טוען את טענותיו על בסיס הנכות הרפואית הממוצעת. אם הפער בין חוות דעת מומחי הצדדים הוא גדול, ביהמ"ש ממנה על פי רוב מומחה שלישי, מטעם ביהמ"ש, אשר קביעתו מכריעה הלכה למעשה בין חוות דעת מומחי הצדדים.
אני נכנסתי למערכת נט משפט אבל אין החלטות חדשות האם זה סביר למרות כתוב התי'ק יבוא לעיוני ב 5 לחודש
אני מניח שאין לך "כרטיס חכם" שמאפשר גישה לתוך פרטי התיק במערכת נט המשפט, אלא נכנסת רק כ"אורח" למערכת. הרבה פעמים יש החלטה בתיק אבל רק מי שנכנס למערכת באמצעות "כרטיס חכם" יכול לראות אותה - עורך הדין שלך במקרה זה. גם אם אין החלטה, זה סביר - השופט יכול להסתכל על התיק ולהחזיר אותו למקום עד שהצדדים יעדכנו אותו מה התחדש.