מוניתי לאפוטרופוס קבע והפסיכיאטר שהתמנה עדיין לא נתן חוו"ד בעניין
לפני שנה באמצע הליך של מינוי אפוט לגוף בלבד קבע לאח,בית משפט מינה מומחה פסיכיאטר שיתן חווד בעיניין. חיכינו שיזמינו את אחי לביקור אצלו וזה לא קרה כעבור שנה לאחר שהייתי אפוט' זמנית וביקשתי הארכה פתאום קבלתי הודעה שאני אפוט קבע וזאת מבלי שהפסיכיאטר שהתמנה יתן חווד התקשרתי לפסיכיאטר שיתן לי העתק מהעאכתו אך לא מצא כחום האם המינוי קבע שניתן לי תקף? באם זה מקרה שכיח? עכשיו כניראה הפסיכיאטר יתחיל לחפור בעיניין ויודיע לבית משפט שלא עשה חווד אני רוצה להגיש בקשה גם לרכוש ולא יודעת מה לעשות
אכן מוזר עד מאוד. אולם , אם נחתם על ידי בית המשפט מינוי קבוע , סביר להניח הונחה חוות דעת על שולחנו של בית המשפט או תסקיר פקידת סעד. מכל מקום אפשר לעיין בתיק בית המשפט ולברר מה הוגש לבית המשפט . באשר לנושא מינוי אפוטרופוס לרכוש, הרי שבחוות הדעת או בתסקיר שימצא בתיק בית המשפט תוכלי לראות מהי ההמלצה ואם יש בה להשפיע על האפשרות שתתקבל המלצה למינוי אפוטרופוס גם לרכוש. מכל מקום כאפוטרופא זכותך לקבל העתק מכל מסמך שהוגש לתיק בית המשפט.
אם אני צריכה חוות דעת חדשה לרכוש האם זה נכון לפנות לפסיכיאטר שמונה קודם?
עניתי על כך בתשובתי הקודמת אל תמהרי נסי להסתפק בחומר שיש בתיק ורק תבהירי ותסבירי למה יש צורך גם במינוי אפוטרופוס לרכוש.
יש לציין שאת עוזרת המון לציבור
תודה . שימחת אותי!!
תודה.אכן קיבלתי העתק התיק אך אין זכר להתערבות המומחה הפסיכיאטר בתסקיר העוסית אינה ממליצה על מינוי ב מסמך מפסיכיאטר המטפל רק כותב שיש ליקויי בתובנה ובשיפוט
זו התשובה . כנראה שהשופט אליו הועלה התיק הסתמך על הביטוי "ליקוי בתובנה ובשיפוט" וקבע מינוי קבוע. על סמך קביעה זו אפשר בהחלט לבקש מינוי אפוטרופוס לרכוש.