לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
פאדי חלאילה

נושא:המונה רשם חלקית את צריכת החשמל עקב תקלה

שלום רב, הנדון :בדיקת מונה חוזה 5292694 מספר בדיקה :16185757 בתאריך 24.06.13 אני מקבל מכתב מחברת החשמל שרשום הנדון :בדיקת מונה בחצריך. מספר חוזה 5292694: מספר בדיקה: 16185757 מספר טלפון שלי פאדי : 0507276640 ל שמכם הוברר כי המונה רשם חלקית את צריכת עקב תקלה. אי לכך ובהתאם לבדיקה חויבתם עבור : 7.059 קוט"ש שלא נרשמו במונה בשקלים זה 4000 שקל. בהתאם להוראות אמות המידה שנקבעו על ידי הרשות לשירותים ציבוריים חשמל, החיוב הנ"ל ייפרס באמצעות חשבונות החשמל התקופתיים לתקופה של 8 חשבונות דו- חודשיים ללא ריבית וללא הצמדה. אחרי שיחה טלפונת עם נציג שירות שלהם אני שואל אותו למה אני צריך לשלם סכום כזה היא טוענת נכון שהטעות שלנו אבל אתה קבלת שירות

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

פאדי בוקר טוב, לא הבנתי האם פריסת התשלומים שציינת בהודעתך, היא ציטוט ממכתב מטעם חברת חשמל, או שמא זו עמדת חברת החשמל לאחר מו"מ איתם? כפי שאני משיב לשאלות הנוגעות לשב"ח (שימוש בלתי חוקי בחשמל), אשיב גם לך. בשלב ראשוני, הייתי ממליץ לך לאסוף את כל החומר הרלוונטי הנוגע לשב"ח המיוחס לך ולנסות להבין את האמור בחומר הנ"ל, ומשם לתקוף את חברת החשמל. תחילה במו"מ, ואם המו"מ לא יצלח, אז לנהל נגד חברת החשמל הליך משפטי. אני מניח שלא תדע להבין את כל המידע שתקבל מחברת החשמל, ומשכך אני ממליץ לך לא לטפל בעניין לבדך. בהצלחה!

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות נגד חברת חשמל