מנהל הפורום עו"ד אמנון בן נעים
אמנון בן נעים משרד עורכי דין בחדרה, עוסק בכל ההיבטים הנוגעים הן לתחום המשפט הפלילי והן בתחום התעבורה.
פורום עבירות אלימות
אם אתם חשודים בביצוע עבירת אלימות? היזהרו – אתם עלולים להיענש באופן חמור ואף לשאת כתם שקשה למחוק. חשוב שתדעו מהן עבירות האלימות וסיווגן, אילו סוגי תקיפה קיימים בחוק ועוד. מהי זכותו של אדם לפעול מתוך "הגנה עצמית" וכד'. לטובתכם חשוב שתיוועצו בעורך דין פלילי – עוד בשלב החקירה במשטרה.הפורום נועד לתת מענה משפטי מקצועי לשאלות בענייני עבירות אלימות על מאפייניה השונים. בפורום זה יינתן מענה ראשוני למגוון שאלות הקשורות לחשודים או נאשמים בביצוע עבירות אלימות, אלימות כנגד אדם (החל מתקיפה, קטטה, גרימת חבלה חמורה ועד רצח), אלימות במשפחה, אלימות מינית (תקיפה מינית), אלימות כלפי קטינים, אלימות כלפי בעלי תפקיד (שוטרים, פקחים, רופאים, עובדים סוציאליים, מורים וכד') ועוד נושאים רבים שבוודאי יעלו בעקבות שאלות הגולשים בפורום.במסגרת הפורום נייעץ ונסייע לך כיצד להתמודד ונעניק כלים משפטיים להצליח במאבק.-
תלונה נגד קטין בן 13
1תגובות מנהל הפורום עו"ד אמנון בן נעים -
ממתי אני נחשב חייל, מצו ראשון?
-
בן זוגה של אחותי תקף אותי ונגרם לי חבלות חמורות באף חלל הפה האם זה נחשב פגיעה ברכוש צהל?
-
תוקף אישור משטרהעל העדר עבירות מין
-
תוקף אישור המשטרהבהתאם לחוק מניעת עברייני מין
-
אישור היעדר עבירות לתייר
-
שיבוש ראיות ע''י חברה
-
פריצה אל מצלמות אבטחה
-
האם אישור משטרה על העדר עבירות מין נדרש לחידוש בכל שנה כמו טופס 101 וכד' או שהאישור נדרש כתנאי והוו
-
אישור משטרה היעדר עבירות מין