אסתי זלמנוביץ

בכי של תינוק - הזנחה, מהווה מטרד

בוקר טוב, אחת השכנות בבניין ילדה תינוק לפני חודש, ומאז אותו היום אני לא מצליחה להירדם לדעתי היא מזניחה אותו, הוא בוכה כל שעות היום אני עובדת מהבית וזה פוגע לי בפנסיה, אני צריכה לצאת מהבית ולשבת בבית קפה כדי להתרכז לצערי זה לא רק זה... הם שכנים בעייתים שגם לפני הלידה עשו הרבה בעיות לועד. מה אפשר לעשות?

גיא הרשקוביץ,משרד עו"ד ומגשרים

אסתי שלום רב, משאלתך עולה כי התנהלות השכנים מהווה מטרד, ולא רק בעקבות לידת התינוק. אמליץ תחילה לנסות לפתור את הנושאים בדרכי נועם, במידה ולא תצליחו אוכל לסייע לכם. אנא פנו אל משרדי בדרכים המקובלות.