לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
שלומי

ירושה מספרד

קיבלתי מכתב על ירושה בסך 6 מיליון אירו מאיזה אישה (שמעולם לא שמעתי את שמה) מספרד.. יש לי חשש שזה עוקץ ולכן אני רק רוצה לוודא שאני לא באמת מפסיד ירושה בסכום הנ"ל העו"ד הוא DAVID BOYER ESQ אשמח אם תאיר עיני בנושא

item.Author מנהל הפורום רונן גדות - עורך דין ונוטריון

"אמר רבי יצחק נפחא: אם יאמר לך אדם: 'יגעתי ולא מצאתי' - אל תאמן, 'לא יגעתי ומצאתי' - אל תאמן, 'יגעתי ומצאתי' - תאמן." (תלמוד בבלי, מסכת מגילה – דף ו, עמוד ב). אם תעלעל בפניות קודמות שבפורום זה, תמצא סיפורים דומים על ירושות מופלאות כאלו. ואם אתה מאומרי התהילים - ראה תהלים קטז ו:"שֹׁמֵר פְּתָאיִם ה' דַּלּוֹתִי וְלִי יְהוֹשִׁיעַ".

item.Author מנהל הפורום רונן גדות - עורך דין ונוטריון

אין לי הבנה בדיני ירושה ספרדיים. פנה למי שמבין בכך, בישראל, או שכור שרותיו של עו"ד ספרדי.

דוד

נשמע כמעשה נוכלות. אל תמסור שום מידע אישי. חסום את השולח.

משה

עוקץ עוקץ עוקץ תברח

שרה פרטוש

גם אני קבלתי מכתב שמודיע לי על ירושה של 6200000 יורו אני בטוח שזה עוקץ אסור ליפול בפח

דורון

גם אני קיבלתי מכתב מעורך דין בשם : Abogado Jarit Chris Polley Gesfisen & Partners. Calle Mayor 5, 28180 Torrelaguna, Madrid España לאחר מספר התכתבויות קיבלתי גם מכתב מהבנק (liberbank) בו נכתב כי עלי לשלם 9700 יורו אבל בגלל שאיני ספרדי אשלם רק 3880 ואת השאר ישלם העורך דין. העורך דין ניסה שאבצע העברת כספים דרך הדואר לשמות חדשים שאינני מכיר . כמובן שלא העברתי... האם כדי לפנות למשטרה?

אביבה

מענייו, הוא ביקש לשמור על דיסקרטיות? הוא נתן פרטים מדוייקים על המנוחה? גם לי נשלח מכתב מאותו עורך דין

שלןם

צוואה מספרד

דור

אכן ביקש לשמור על דיסקרטיות. הוא נתן רק סיפור רקע על המנוחה ולא פרטים טכניים מלבד השם והשם משפחה שהיה זהה לשם המשפחה שלי. בעצם מה שהוא ניסה לעשות לפי מה שהבנתי זה "לשדך" מישהו לירושה ולהציג את המישהו הזה לבנק כיורש. כמובן שהדבר מגוחך כי אי אפשר סתם לקשור מישהו לירושה רק בגלל שיש למישהו הזה את אותו שם המשפחה כמו של המנוחה. אגב, הרצתי חיפוש ב- google street view על הכתובת שלו וראיתי מבנה הרוס... surprise surprise... גם אתר האינטרנט של המשרד שלו נראה חובבני למדי והוא אפילו לא בספרדית אלא רק באנגלית...

דור

קטע, גם אני קיבלתי מכתב מאותו Jarit Chris (Christopher) Polley. הוא לא ציין את השם Abogado אבל הוא כן ציין שמדובר באותו משרד ובאותה הכתובת. אני מההתחלה חשדתי שמדובר בעוקץ, אך לצערי הרב אבי לקח את העניין ברצינות מסיבות גיניאולוגיות שונות ושלח לו צילומים של רשיון נהיגה, דרכון (שפג תוקפו) ותעודת לידה. אני מניח שהוא לא יכול לעשות שום דבר עם המסמכים הללו מכיוון שהם בסך הכל צילומים ולא העתקים נאמנים למקור עם חותמת נוטריון. מקווה שאני לא טועה. בזמן ההתכתבויות אני ואבי תפסנו את ה"עורך דין" בהרבה מאוד שקרים, רמאויות והתנהגות לא הולמת ומחשידה ביותר שקצרה היריעה מלהחיל.

יואב ברטי

שם תוכן הודעה: גם לי הוא שלח את אותה צוואה {עו"ד מילר ברדה} ניראה רמאות אם יש לכם עוד מדע על העורך דין הזה תתקשרו אלי 0526862760 יואב ברטי ויש את המספר הנייד שלו

רותי

שלום לכולם, גם אני קבלתי מכתב מ Jarit Chris (Christopher) Polley עם אותה הצעה מוזרה ובלתי אפשרית לחלוק ירושה כאשר הוא "גוזר" קופון של 30% על finder's fee. ברור שהוא ביקש לשמור על דיסקרטיות... תראו בעצמכם לכמה מאיתנו נשלחו מכתבים רק בחודש ספטמבר/אוקטובר. הם עובדים בפריסה נרחבת וכנראה מאיפה שהוא מישהו יפול בפח... הנתונים על "המנוחה" גם הם מפוברקים. אם תתקשרו לבנק אשר לכאורה אמור לטפל בהעברות הכספים לאחר קבלת האישורים - תגלו שאין שם אנשים בשם הזה כאשר ביקש להעביר כספים אל אדם לא מוכר, בהעברה ללא אפשרות מעקב פניתי ל- Guardia Civil בספרד. ראשית - אין גביה של כספים על המצאת מסמכי ירושה בספרד, אבל יש תצהיר עליו הטוען לירושה צריך לחתום עם הוכחות לזכאות.... פרט לך האדונים המוזכרים במכתבים שלכם כולם ידועים כמשתתפים ב- inheritance scam . המטרה היא לקבל מכם את מספר חשבון בנק שלכם "להעברת הירושה" - מאותו רגע הם יכולים לרוקן את החשבון שלכם כרצונם או להלבין דרכו כספים - שימו לב כי במיילים שלכם מופיע ב CC עוד אדם - Yan Salienko שעל פי המחלקה להונאות והלבנת כספים במשטרת ספרד הינו כנראה "מכבס כספים" עבור המאפיה העובד עם Polley ואחרים. תכנסו לאתר SCAMSHIELD http://www.scamshield.com/Alert.asp?id=10 AO שם תמצאו את האדונים המכובדים מספרד מחפשים קורבנות בישראל כבר מ- 2010 http://www.scamshield.com/Sighting.asp?state=none&country=Israel&article=10 יצאתם בזול!!!!

משה

קיבלתי הודעה במייל על ירושה שאין לה תובעים בבנק בחו"ל ולי יש אפשרות להוציא את הכסף כיון ששמי דומה לשם הנפטר שולח המייל הוא לטענתו עורך דין שייצג את המנוח. ביקש פרטים בסיסיים כמו שם טלפון ת.ז. השאלה שלי אם זה יכול להיות אמיתי או שזה עוקץ. ואם אמסור את הפרטים רק בשביל לנסות זה משהו שיכול להפליל אותי תודה רבה אשמח לתשובה

מיכאל

שם תוכן הודעה: קיבלתי גם מכתב על אותו הסכום מאותו עו"ד - מעניין לשמוע איך זה נגמר בסוף. כנראה באמת עוקץ למרות שגרם לתקווה של כמה דקות :)

דינה

שם תוכן הודעה: שלום גם אני קיבלתי מכתב כזה מעורך דין שנמצא בלשכה של אותו עורך דין david boyer והעורך דין שקיבלתי ממהו את המכתב קוריאם לו miller pravada אני באמת סקרנית לדעת איך נגמר הסיפור שלכם הודה עם תענו לי תודה דינה

דינה

שם תוכן הודעה: שלום גם אני קיבלתי מכתב כזה מעורך דין שנמצא בלשכה של אותו עורך דין david boyer והעורך דין שקיבלתי ממהו את המכתב קוריאם לו miller pravada אני באמת סקרנית לדעת איך נגמר הסיפור שלכם הודה עם תענו לי תודה דינה

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום צוואות וירושות