לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
שרה

מתגרשים? שימו לב קומבינות ורמאות בחסות ביהמש למשפחה.

עו״ד בלס שלום רב מדוע אתה כעו״ד ותיק וידוע ביושרו לא עוצר את התופעה העצובה והכואבת הנקראת בוררות בעיניני משפחה ( לא גישור בוררות ) הריי כפי שאתה ועוד רבים יודעים בוודאות על הקומבינות בין עו״ד עדו דיבון לשופט בדימוס יצחק שנהב כן גם אתה בעצמך יודע זאת. מי כמוך יודע כמה תיקיי עזבון או פרוק עברו לדיבון ישירות מהשופט המושחת יצחק שנהב עת שזה היה סגן נשיא. איך זה ייתכן ששופטים רבים ממשיכים לשתוק עד עכשיו? הריי כולם ידעים כולל אתה בצורה חד משמעית על הקומבינות האפלות של דיבון ושנהב? מדוע אתה כאדם וכאזרח של מדינת ישראל לא עוצר את התופעה הנוראית הזו? איפה הצדק ? איפה היושר והמשפט התקין שמגיע לכל אזרח ואזרח במדינת ישראל? זה פשוט לא הגיוני! כולכם יודעים השופטים ועורכי הדין, ופשוט שותקים!!! יש שופטים שמעבירים תיקים למר שנהב כאשר דיבון מייצג צד בצורה סידרתית וחסרת אחריות כאשר העובדה על הקשרים המסועפים של השניים ידוע להם בצורה ברורה. מדובר בשופטת שפרה גליק מר״ג בשופטת גרינוולד, בשופטת בן שחר, בשופטת צפת, ועוד.... מדוע בביהמש השופטים שותקים ולא מספרים על כך מראש למתדיינים האומללים שנשלחים לבוררות או גישור אצל יצחק שנהב? הריי את העובדה על קשריהם כולם יודעים! גם דיבון וגם שנהב מתפללים באותו בית הכנסת וניפגשים בשבתות לתאום הקומבינות. אני כאשה אם לחמישה ילדים אשר ארבעה מתוכם שירתו בצהל מצפה לקצת צדק ויושר ממערכת המשפט ולא קיבלתי זאת! את בני החמישי לא אשלח לצבא ואעשה כל שביכולתי למנוע זאת ממדינתנו המושחתת. בסך הכל רציתי לסיים את תהליך הגירושין במהירות וביעילות ולכן הסכמתי לעצתה של השופטת גרינוולד והסכמתי ללכת לבוררות אצל השופט בדימוס יצחק שנהב. הבוררות נמשכה שנים על גביי שנים ואין דבר ברור יותר שבין דיבון לשנהב יש קשר של שנים המבוסס על רמיסת הצד שנגד דיבון. מדובר בשני נוכלים (עם כיפה) אשר לא מפחדים מכלום ותוך כדי הבוררות מעבירים פתקים אחד לשני מדברים בעינים ובסימנים והכל תוך כדי הבוררות. כמובן שהשופט בדימוס יצחק שנהב מקבל ומוציא החלטות הזויות לחלוטין מבלי שום קשר למציאות המשפטית, וכאשר אני זאת שזקוקה למעט חמלה ולהחלטה מסוימת מצידו של שנהב הוא מתעלם ושותק גם כאשר מדובר על החלטות ופיסקי דין שניתנו בעבר לטובתי שנהב מתעלם ואף משנה וללא שום סיבה והכל לרעתי. אני איבדתי את כל רכושי את בריאותי הפיזית והנפשית ואין מחיר לתיסכולי מההליך הנוראי שעברתי אצל הבורר יצחק שנהב הנוכל. לא היתי משתמשת במילים כל כך קשות אלמלא עברתי חוויה כל כך קשה ומתסכלת!!! אדון יעקב בלס היקר תעשה בבקשה כל שביוכלתך לעצור את העושק והמירמה של דיבון ושנהב. הנזק שהשניים האלה גורמים למוסד הבוררות והגישור הוא בלתי הפיך ולו רק בשל עובדה זו עלייך לעשות הכל ולעצור את התופעה. שאף אחד לא יתמם כולם יודעים שכל זוג שמגיע לבוררות או גישור שם על המזבח רכוש רב במליוני שקלים. זה צדק זו מדינת חוק?

יפעת

תלונה בלישכה עד שמישהו יעצור את כל הנוכלים .

עורך דין יעקב בלס

שלום שרה. קראתי את שכתבת וחשתי את הכאב הרב והמצוקה שאת שרויה בה . ללא כל הבעת עמדה מצידי אני בטוח שהצדק יצא לאור אם אכן התבצעה קומבינה או רמאות חלילה כפי טענתך שכן אני לא מכיר את פירטי התיק ולכן אני לא יכול להביע את דעתי.

יוסף

השופט בדימוס יצחק שנהב שהתאכזר לציבור גדול מאוד של גברים יצא סוף סוף לפנסייה אך מערכת המשפט המושחתת נתנה לאיש המזוהם הזה לשבת כמגשר בהליכי גישור בבית המשפט. גבר, האיש הוא מתעלל סדרתי בדורות של גברים ובמידה וביהמ''ש הפנה אותך לגישור אצל הנבל, עדיף שתברח כמה שיותר מהר וכמה שיותר רחוק. טוב לא ייצא לך מזה.

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום גירושין