איך מתגרשים?
אני חושב שאשתי בוגדת ואיננו חיים כבר כבעל ואשה די הרבה זמן. עזבה את הבית פעמיים וחזרה כי ביקשתי. הדברים הסלימו והגיעו לידי תגרה גופנית שבה הגישה תלונה במשטרה. אני מעוניין להתגרש. מה הדרך הטובה ביותר, האם לפתוח תיק ברבנות מהר ככל האפשר בעילת בגידה או שאשאל אותה באם מסכימה להתגרש ואז נפתח ביחד תיק. האם כדאי לפתוח במקביל תיק גם בבית המשפט לענייני משפחה או שרק בבית הדין הרבני. כמה זמן לוקח התהליך ומכיוון שאני בפשיטת רגל מה גובה המזונות שיפסקו לי עבור 2 ילדים בגיל 17 ו-8. תודה מראש וברכה על תשובתך המהירה.
שלום צביקה. עליך לפתוח תיק בבית הדין הרבני. לענין מזונות ומאחר ואתה בהליכי פשיטת רגל בית המשפט לענייני משפחה יקבע לך לשלם סכום מינימאלי וגם את הסכום שיפסק לך אתה לא תשלם שכן אשתך תצטרך לפנות לבית המשפט המחוזי בתביעה לקצוב לילדים את סכום המזונות ובית המשפט המחוזי קובע ברוב המקרים הללו סכומים פחותים ממינימום.
שלום צביקה.עליך לפתוח תיק גירושין בבית הדין הרבני וכן במידת הצורך להגיש תביעות מתאימות בבית המשפט לענייני משפחה. הליך שכזה יכול לקחת כשנה לערך אם אין הסכמה ביניכם. לענין דמי המזונות שעליך יהיה לשלם אין לי את כל הפרטים לגבי פשיטת הרגל שציינת ופירוט הכנסותיך לכן איני יכול להעריך מה הסכום שיהיה עליך לשלם בגין דמי המזונות. 
"אני חושב שאשתי בוגדת ואיננו חיים כבר כבעל ואשה די הרבה זמן. עזבה את הבית פעמיים וחזרה כי ביקשתי. הדברים הסלימו והגיעו לידי תגרה גופנית שבה הגישה תלונה במשטרה..." צביקה, עצה מבעל ניסיון: אל תתקרב לא לרבנות ולא לביה"מ, השחיתות בשניהם מגיעה לשמים, ואם בן הזוג לוקח מע'כר עם קשרי משפחה וכאלה בביה"מ, כמעט אבוד לצד שהוחלט שהוא המפסיד בגלל חישובי נוחות שונים. יש לכם ילדים? אם הרכוש "מיותר" העבירו אותו לילדיכם והתגרשו בשקט תוך כתיבת הסכם בעט על הנייר ביניכם. ברגע שתקרחו עוכרי דין הם יפרידו ביניכם עם צווים שימנעו מכם כל קשר, ותהיו בני ערובה שלהם. השופטים מחלקים צווים כמו עגבניות על שטויות, ומאריכים אותם למשך שנים אם צריך כשאתם אפילו לא יודעים על כך, צו זה סוג של פס"ד שמהווה נשק שאין כמוהו נגד הצד שחטף אותו. תקצר היריעה, היזהר מהמערכת הנוראה הזו ואם אין מה לקחת ממך, לך תסגור עניין בשקט עם האישה, או קח זמן למחשבה כאילו נפרדתם וראה איך אתה מסתדר, יש אלף ואחת דרכים הגרועה שבהן היא ביה"מ והרבנות, זה נבלה וזה טריפה, רמאות, שחיתות, נוכלות, שקר הכל הולך שם ועושים את זה לקורבן בפנים (אישה או גבר, לא משנה. משנה אצל מי מהשניים הרכוש שלו הם שואפים). זה מבעל ניסיון שעשה את הטעות להתקרב לבור הרקב הזה, ראה הוזהרת!!!!!
שאלות נפוצות:
ויקטוריה