לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
רות

מזונות

שכרתי שירות עורך דין לפני 5 חודשים. שילמתי מיידית מחצית הסכום 15000 ₪. הוא מתמהמה כל פעם מסיבות שונות ובמשך כל התקופה הזו אני נותרת ללא כל מזונות. פניות חוזרות ונשנות אליו אינן מועילות. מה לעשות? בתודה רות

עורך דין יעקב בלס

שלום רות. בשאלה שלך חסרים נתונים מהותיים וריכל להשב לך על שאלתך לאחר שתעירי את עיניי במספר עובדות כדלקמן: שאת טוענת שעורך הדין ששכרת מתמהמה האם את מתכוונת לכך שעדיין לא הגיש תביעה למזונות או שהגיש תביעה למזונות וממתינים לדיון בבית המשפט ?  

רות

תודה יעקב על התייחסותך המהירה. נאמר לי כי עד ה23/6 יש לחכות לכתב הגנה ומיד לאחריו יתקיים דיון. כתב ההגנה הגיע ולא נראה שום דיון באופק. היות ועורך הדין לא משיב למיילים אין לי גם שום צפי. ובאופן כללי לנהל מהלך של תביעת מזונות 5 חודשים ללא תוצאות לא נראה לך זמן לא סביר? מנין אני אמורה לכלכל את ילדיי לבד תקופה כה ממושכת?

עורך דין יעקב בלס

שלום רות. על פי החוק עורך הדין שלך יכול להגיש בקשה דחופה לפסיקת מזונות זמניים עוד לפני הדיון ובית המשפט יפסוק לילדים מזונות זמניים או טרום זמניים עוד לפני הדיון שכן את צודקת לא ניתן להמתין ללא מזונות עד לדיון שלא ברור בשלב זה מתי יתקיים ולכן נועד ההליך של בקשה לפסיקת מזונות זמניים.

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום גירושין