לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
טל

התייחסות למעבר דירה בהסכם הגירושין

שלום אני בהליכי גירושין עם ילד בן 3. גרים בכפר סבא. בעלי עזב את הבית ועבר לתל אביב (שם גם עובד). כעת מחפשת דירות באזור המרכז והשרון. אני יודעת שבאופן עקרוני בית משפט מתערב ומונע מעבר דירה במרחקים גדולים וכשטובת הילדים מול עיניהם, אך עדיין לא שקטה וחוששת שבעלי יתרפד את המעבר שלי לעיר מסוימת אם לא ייראה בעיניו המרחק מעיר מגוריו? מה כדאי לי לבקש שעו"ד-מגשר שלנו ירשום בהסכם הגירושין כדי למנוע זאת? שוב אציין כי אין בכוונתי לעבור לצפון/דרום, אלא להשאר באזור השרון או לעבור למרכז. האם כדאי לציין משהו בסגנון 'האם רשאית לעבור דירה בטווח של עד 60 ק"מ' או משהו כללי יותר? תודה רבה טל

יעקב בלס - משרד עורכי דין

שלום עליך לפנות לבית המשפט בבקשה מתאימה שיתיר לך את המעבר עם הקטין

טל

שלום עו"ד בלס ותודה על המענה. האם אתה מתכוון שרק אם הגרוש לעתיד ינסה למנוע זאת בבית משפט אצטרך לפנות לבית המשפט בבקשה להתיר את המעבר או שעלי לעשות זאת מראש מעצם המחשבה שעלולה להתעורר התנגדות מצידו? מצד אחד אני לא רוצה להגיע למצב שחתמתי חוזה עם בעל דירה ואיני יכולה לקיים אותו, ובוודאי לא למצב בו אעבור דירה ואז אדרש ע"פ בית משפט להחזיר את הילד לאזור מגורי הנוכחי. מצד שני לא רוצה לעורר מהומה על לא כלום, שכן הכל בגדר אפשרות להגיע למריבה. אודה לעצתך טל

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום גירושין