אינני יודע כיצד לפעול
שלום רב. שמי דן, נשוי מזה כ-שנתיים וחצי , לאחר 3 שנים של חברות. אני ואשתי לא מסתדרים בלשון המעטה. אשתי סובלת מהתקפות עצבים וכעסים. לאחר החתונה המצב הדרדר למצב בו אינני יכול לומר לה מילה אחת מבלי שתיפגע. יחסיה של אשתי כלפי הוריי מאוד לא יפים ולא מכבדים למרות שהוריי מעניקים לה יחס מכבד. אשתי הגיעה עם דעות קדומות על יחסי חמה-כלה ולכן היא מאוד קיצונית בנושא הזה. כמובן שאני בין הפטיש לסדן מה שלא עושה לי טוב. אשתי צועקת המון כשאומרים לה איזושהי מילה או ביקורת וזה משהו שאני כבר לא מסוגל לחיות אתו. אמרתי לה שטפל בזה והיא לא מוכנה לשמוע על פסיכולוג. היא גאוותנית ובטוחה שצודקת בהכול. הקשר שלנו הפך לקשר של שחור ולבן. או רע מאוד מאוד או בסדר והכל בתקופות. אין יום שהיא לא עושה לי פרצופים חמוצים של אישה עצבנית מאוד. אני לא יכול לחיות ככה. אני מרגיש שהיא מנסה להרחיק ביני לבין הוריי וגם חבריי כבר בקושי נמצאים בקרבתנו. לאחר החתונה החלטנו לעבור לעבוד בחו"ל. תמיד אמרתי שאני לא מוכן שהיא תיכנס להריון כל עוד ההתנהגות שלה לא משתפרת. וכך לא קרה. עם הזמן בימים שבהם איכשהו הסתדרנו היא לחצה להביא ילד או ילדה ואני הלכתי איתה בנושא הזה. כיום היא בהריון ואני מפחד מאוד ממה שיקרה. אשתי לא מסודרת, לא נקייה בלשון המעטה. אני יכול להרחיב כאן עוד המון דברים כי זה ארוך מאוד. העניין הוא שאינני מבין בתחום המשפטי ואני עם קשיים כלכליים מסוימים. אין לי מושג מה עשויים להיות ההשלכות של גירושין במידה ונתגרש ומה זה אומר לגבי הילד שעתיד לבוא. כמה מזונות אני אהיה אמור לשלם ואיך זה בכלל עובד במידה והילד ימשיך לגור בחו"ל ואני אחזור לארץ. אני לא מוכן לוותר הריי על הילד שלי.
שלום מזונות עבור קטין נקבעים לאחר שהקטין נולד ובהתאם לסכום ההשתכרות שלכם וצורכי הקטין . מאחר והקטין עדין לא נולד וצרכיו עדין לא ברורים ולא ידועים, הרי שלא ניתן לקבוע בשלב זה מה סכום המזונות שאתה תשלם. אשמח לשוחח איתך לאחר שהילד ייוולד..
שאלות נפוצות:
ויקטוריה