לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
משה ט

משמורת, ראייה, סיום הליך

מתנהל הליך 5 שנים בנושאים הנ"ל. הילדים נמצאים אצלי 99% מהזמן. האם התגלתה כלא מסוגלת הורית, ועוברת טיפולים שנים ברווחה. הרווחה והאפוטרופוס והשופטת חברו יחד נגדי, ויש בינהם הסכמים סודיים, שאין לי את תוכנם, למרות שבקשתי צו לגילוי מסמכים. העו"ד שייצג אותי, פוטר כי התגלה שהוא משתף פעולה עם בית המשפט ושלוחיו. וזה חלק ממה שרשמתי בתגובתי מהיום להחלטות השופטת, אלו בקשותיי מהשופטת, שעד היום לא נעניתי 1. ניכור הורי מצד המשיבה, אשר נעשה בהסכמת הרווחה האפוטרופוס, באי הכוח, ומין הסתם בית המשפט בכבודו ובעצמו! 2. גילוי מסמכי ההסכמים הסודיים 3. סיום ההליך ההזוי של משמורת וראייה 4. גילוי מסמכי סיכום הפסיכולוג מעכו, שניתנה תשובה שלילית, אך אני מבקש אותה שוב 5. משמורת בלעדית שלי. (בקשתי גם אפוטרופסות בלעדית) 6. תשלום מחצית הוצאות רפואיות של הילדים! 7. אישור גורף עבור הילדים, בחתימתי הבלעדית! 8. לא סתם בקשתי הבהרה בעניין ההחלטה ההיא, ושעד עכשיו לא התקבלה הבהרה, זה לא נעלם מעיניי! ( נתנה החלטה שמעיד על קשר ישיר להסכמים הסודיים) 9. ולי יש תחושה חזקה, שגבירתי נמנעת בכוונה תחילה, ממתן החלטות ונימוקים, כי ברור לה שזה מנוגד להסכמים הסודיים, שאין לי אלא להסיק שגם כבודה מחויבת להם. 10. וכי רק ערכאה עליונה יותר, יוציא את הערמונים מהאש עבורה, אין לי אלא להתבייש בשם בית המשפט! 11. ושלא יהיה ספק, אני בתהליך פנייה לערכאת המחוזי! 12. וגם אגיש תלונה על בית המשפט, בכמה מסגרות, על ההליך המתמשך כבר 5 שנים! המלצותיך?

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום גירושין