לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
יוסי.ב

הגרושה לא מסכימה לילד לצאת לחופשה עם אביו באילת

שלום רב אני גרוש מזה 7 שנים ,מאז שהבן שלי בן שנה . הסדרי הראיה אומרים : שבוע ראשון הוא איתי יומיים (ראשון ורביעי ) שבוע שני 4 ימים (ראשון,רביעי ,שישי,שבת ) מאז שהוא בן שנה אני לוקח אותו מהמוסד החינוכי ומחזיר אותו למוסד החינוכי ..ואומר ישן אצלי ,אוכל ,מתלבש, יש לו חדר משלו , וכו...... מצד האם אין גמישות בימים בכלל , אני לא מבקש להחסיר אלא להוסיף. לדוגמא הודעתי להם שאני רוצה לרדת עם הילד לאילת (הודעה של חודש מראש ) , היא לא מוכנה כי זה ייצא על אחד הימים שלה ...(תמיד זה יצא על אחד הימים שלה ) רציצי לקחת אותו לצפון לחופשה חמשוש , אבל חמישי זה ימים שלה ... רוצה לקחת לאילת ראשון עד חמישי , אי אפשר כי שני שלישי זה ימים שלה... מה עושים ? היא מבחינתה לא מוכנה בשום פנים ואופן למסור את הילד לחופשה באילת או בכל מקום אחר ,מבחינתה שאקח אותו רק בחופש הגדול שאנחנו מתחלקים שבוע שבוע ... גם אם הילד רוצה ומתחנן היא לא מוכנה , גם אם במהלך השבוע הוא מבקש להיות עם אבא עוד יום היא לא מוכנה... נוצר מצב שאני לא יכול לצאת לחופשות עם הילד כלל ,אלא פעם אחת בחופש הגדול ..שכל עם ישראל נמצא בכל המלונות ... יום הולדת של אחי יצאה ביום שהוא לא שלי , גם לא הסכימה שיבוא ... מבחינתה יש חוזה וימים שלה זה ימים שלה וימים שלי .זה ימים שלי .. מה עושים? יש דרך להכריח אותה לשחרר את הילד לחופשה באילת בזמן התראה סביר (חודש מראש הודעתי לה )

עורך דין יעקב בלס

שלום יוסי. אתה צריך להגיש תביעה לבית המשפט לענייני משפחה להרחבת הסדרי הראייה גם למחצית החופשות ואז תוכל לקחת את בינך לחופש ארוך שכן במתכונת של ההסכם שערכת לא ניתן להכריח את גרושתך לכן עליך להסדיר זאת אחת ולתמיד.

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום גירושין