שאלה לגבי כתובה
שלום עו"ד יעקוב בלס רציתי לשאול שאלה לגבי כתובה,לפני חודש מצאתי מייל של בעלי ישן באתר הכרויות ,אבל עם שם אחר. שלחתי לו סמס פקיטי מהפלאפון שלי,וקראתי לו כמו השם שמופיע באתר,הוא ישר הגיב לסמס,ורצה שאתקשר. רצתי לחברה כדי שלא יזהה את הקול שלי,והתחלתי אני וחברה שלי לדובב אותו,הורדתי תוכנת הקלטות +העברתי הכל לתמלולים,הוא החזיק גם עוד פלאפון שלא ידעתי עליו.קבעתי אני וחברה שלי פגישה בתל אביב הוא הגיע לשם,כמובן שבאותו בוקר אמר לי שעובד שעות נוספות,ובהקלטה שדובבתי אותו הוא מאשר שמגיע.ובנוסף השגתי סמס ששלח לבחורה מהפלאפון מפקטיבי שלו (המייל שלה במייל שלו),היא צילמה עותקים של התכתבויות מחודש אוגוסט. בקיצור אחרי 3 שנים שאני נשואה לו+ילד בן שנתיים, החלטתי להתגרש,אין לנו נכסים,אני לא עובדת ,הוא מרוויח 6500 ,הכתובה שהוא רשם 72000 ש"ח , כמה לדעתך מגיע לי כתובה ,והאם החומר מספק לבית דין רבני?
שלום עדי. בית הדין לא פוסק חלק מכתובה שכן בית הדין פוסק את כל הכתובה או לא כלום. במקרה שתארת בעלך לכאורה בוגד בך ולכן מגיע לך כל סכום הכתובה. התאור שתארת לא יספיק לבית הדין כראיה ברורה לבגידה שכן בעלך יכול לטעון שחברתך דובבה אותו לכך ולכן אני מציע שתפעילו חוקר מקצועי.
שאלות נפוצות:
ויקטוריה