לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
עמנואל

צריכה עזרה

קצת ארוך אבל בבקשה תעזור לי קיבלתי עו"ד מהסיוע שלא סיפרתי לו את כל הסיפור לא רציתי ממש להכנס לזה כנראה שעשיתי טעות אני ובעלי נפרדנו הוא לא רצה ייעוץ זוגי ורק ידע להאשים אותי שאני לא בסדר ולא ישתנה וכו'. לעו"ד סיפרתי שנפרדנו בהסכמה ושאני רוצה לסיים את הנישואין וכך גם כתוב בתביעת מזונות ותביעה להסדרי ראייה שהיא הגישה לבית משפט לעינייני משפחה. תביעת גירושין לרבנות עדיין לא הוגשה לא מצידי ולא מצידו. אני ככ כועסת על עצמי ומרגישה שעשיתי נזק לעצמי כיוון שיש לו מישהי ויש לי תמונה שלו איתה מהפייסבוק דף שכל אחד יכול להכנס אליו יש לי גם כיתוב שכתוב שהוא אוהב אותה. 1. האם כדאי לספר לעו"ד שלי האם ניתן לעשות משהו לגבי כתובה? 2. אם בתביעה לבית משפט לעינייני משפחה בתביעת מזונות והסדרי ראיה שכבר הוגשה היה כתוב שהוא זה שלא רצה ייעוץ ולא ניסה לעשות שלום בית למרות שרציתי האם הוא היה מתחשב פוסק מזונות יותר גבוהים יותר כיוון שהוא שילם לי תקופה של כמה חודשים טובים מזונות לילד גבוהים יותר ולפני תקופה הוריד לי 1000 ש"ח. 3. אם אנו פרודים בערך שנה ואני יודעת שיש לו מישהי אם אנו רק פרודים מותר לו להיות עם מישהי האם הוא יכול לטעון כמו שכתוב בתביעה למזונות והסדר ראיה שנפרדנו בהסכמה ואני רציתי לסיים גירושין או שיש עדיין מה לטעון. למשל אני יכולה להגיד שנפרדנו בהסכמה ואני רציתי לסיים נישואין כי היהתה לו מישהי אני צריכה הוכחה לתאריך שעזב את הבית שהיתה לו מישהי או תאריך לא משנה וכל עוד אנו פרודים אסור לו להיות עם מישהי?? בבקשה תענו על שאלותיי אנני לא יודעת מה לעשות ואני רוצה תשובות כאן. תודה נ.ב. הכתובה ע"ס 85 אלף שח אין לנו רכוש או חסכון האם כדאי לי לבקש אותה ולהכנס לכל זה כי הבנתי שזה כרוך בלכלוכים וכדומה.

עורך דין יעקב בלס

שלום. את בהחלט יכולה להגיש תביעה לגירושין ולדרוש את מלוא הכתובה ואם יש לך ראיות לבגידה יש לך סיכוי טוב שבית הדין הרבני יפסוק לטובתך את מלוא הכתובה.

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום גירושין