לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
ספיר

הבתחלת תהליך

שלום עו"ד בלס. לאחר חוסר הבנה איך אני מתחילה תהליך של גירושים הבנתי שאני יכולה לפתוח תיק בבית דין לענייני משפחה,אבל לצערי אתמול הייתי שם,ולאחר שעמדתי בתור והפסדתי יום עבודה ,בפתיחת תיקים אמרו לי שאני לא יכולה לפתוח תיק כי "אין לי מסמכים קודמים" משמע שאני חייבת קודם להגיש בקשה ברבנות ורק לאחר מכן לפתוח תיק לסעיפים מסויימים שאני למעשה רוצה "לתקן" -כך הבנתי מהפקידה. אז מה אני עושה?? אני לא רוצה להגיע לרבנות על מנת לפתוח תיק משום שהם מפלים(ככה הבנתי) ולא בטוח שזה נכון. אני רוצה לפתוח תיק לגרושים אז מה אני אמורה לעשות אם לא עושים את זה בבית דין לעניני משפחה?? איפוא כן?? אם תוכל לכוון אותי בצורה יותר מדוייקת מה אומרים שם במפחה על מנת לקדם את הרצון שלי לפתוח תיק. מאוד מודה לך ויום טוב!!!!

עורך דין יעקב בלס

שלום. את בהחלט יכולה לפתוח תיק בבית המשפט לענייני משפחה גא אם אין לך מסמכים כל שעלייך הוא להכין תביעה מתאימה. צרי עימי קשר ואנסה לעזור לך.

בני

ספיר אם את רוצה להתגרש אז לכי לעורך דין אם אינך יכולה אז שבי עם בעלך ותגיעו להסכם בית דין רבני לא מפלה הוא פוסק על פי ההלכה יש מקרים שזה לטובת הגבר וישנם מקרים לטובת האשה כל דבר לגופו בני

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום גירושין