לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
חרדי לפני גירושים

מה התשלום למזונות ל5 ילדים..

הינני אדם עובד ומשתכר 4000 לחודש עם 5 ילדים. אנחנו עומדים לפני גירושין וכל אחד מפחיד אותי עם זה שאצטרך לשלם למעלה מ-7 אלף שקל למזונות. אשתי עובדת מרויחה 3 אלף שקל ואת הכסף היא חוסכת בבנק כבר למעלה משנה...משתתפת בהוצאות של הבית רק 1000 שקל (יותר נכון עבורה )מקבלים סיוע בשכירות של 3000 שקל מטפחות... בבקשה עזרה אני לא מרוויח יותר מ4 אלף, האם באמת יכול בית המשפט לפסוק לי מזונות מעל מה שאני מרוויח? מה עם המחייה שלי? מה אני צריך לפחד להתגרש? מה אשב בכלא באמת אם לא אוכל לשלם את הסכום שאני אתבקש? האם זה באמת נכון? מה עלי לעשות? בבקשה עצה.

עורך דין יעקב בלס

שלום. מזונות עבור 5 ילדים כולל מדור יכולים לנוע בסביבות 6500 שח לחודש. סביר להניח שתצטרך לעבוד בעבודה נוספת.בכל מקרה יש נסיבות חריגות שניתן להקטין את סכומי המזונות. צור עימי קשר ואשמח לעזור.

בני

שלום לך אין ספק שאתה צריך עורך דין טוב והאם הוגשה תביעה למזונות ? הרבה אנשים מפחידים ואומרים דברים רובם סתם בתי משפט פוסקים ראשית לפי טובת הילדים וכל מקרה לגופו

חרדי

לא הוגשה תביעה למזונות.

חרדי

האם בית המשפט ישפוט אדם לשלם מזונות מכסף שאין לו? אני רוצה לדעת............ מה זה כל מקרה לגופו? כלכלת הילדים היא החשובה ביותר אז מה השוני בין משפחה זו לאחרת.

אבי

תמצא עוד עבודה ותשלם 7500 ש"ח. אתה גבר,ולגבר אין זכויות יש רק חובות. מקווה שעזרתי.

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום גירושין