התחלת תהליך-בני
שלום בני. תודה על המענה. אני באמת לא יכולה ללכת לצערי לעו"ד כי אין לי את הכסף לזה. לא הבנתי מה זאת אומרת" לפי ההלכה"-לא בגדתי נשואה 13 שנה+2 ,פשוט לא מסתדרים. יש בית יש רכבים שניים ויש חשבונות נפרדים (הוא עצמאי ואני עובדת חצי משרה ) אז לפי מה שרשמתי מה זה אומר לפי ההלכה?? (לטובתי או לרעתי). הבנתי שאני יכולה לפתוח תיק במשפחה אבל בפועל לא הצלחתי (תגובה קודמת) לגבי הסכם ,יש הסכמה (כלומר בית ימכר ויחולק חצי חצי וכל אחד ישאר עם הרכב שלו) רק על גובה דמי המזונות אין הסכמה -הוא רוצה 3000 ואני רוצה לפחות 5000 (זה פחות מחצי ההוצאות החודשיות שלנו) אז אמרתי חצי . עדיין יש לי עדיין סיבה ללכת בכל זאת לרבני?? המון תודה
שלום.כדאי שתפתחי תביעת מזונות בבית המשפט לענייני משפחה שיפסוק מזונות ראויים שכן 3000 שח שבעלך מציע כרמי מזונות הוא סכום שלא יספיק. אם אין לך כסף לשכור שירותיו של עורך דין אתמיכולה לפנות לסיוע המשפטי.
שלום ספיר תראי מזונות נקבעים לפי יכולת ההכנסה ולפי רמת החיים שהיתה לפני הגרושים וכן גם לפי גיל הילדים אני חושב שאם הסכמתם להתגרש והסכמתם לחלק את הרכוש בינכם לא נשאר הרבה על מה לריב הכוונה לפי ההלכה היא שבית דין רבני שופט על פי ההלכה אבל בכל מקרה אם רוצים להתגרש צריך לפתוח תיק בבית הדין הרבני בכדי שתוכלו להתרגרש באופן מעשי יש עוד נושאים שצריך לקחת בחשבון כמו נכסים משותפים חובות משותפים וכו' תוכלי לפנוןת אליי במייל benny9128@walla.com
שאלות נפוצות:
ויקטוריה