לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
עמוס

זוג במריבות ורוצים להתגרש אבל...

אני נשוי עם 5 ילדים. המצב כלכלי שלנו קשה ביותר. נתמכים ע"י הממשלה בשכירות. אני רוצה להתגרש וכן גם אישתי. אנחנו רבים כל יום והיא פוגעת בי ליד הילדים ואני לא יודע מה לעשות, כרגע אין לי כסף לעו"ד ובסיוע המפשטי יש תור להמתין כמעט שנה לקבל ייצוג. אני מאד רוצה לצאת מהבית ולמצוא לי מקום משלי אבל חושש פה זה יסבך את תהליך הגירושין. מה עושים? הילדים לא רוצים להישאר עם האמא בשל הזנחה שלה, לא עושה אוכל לא כביסה והבית נראה כמו פח זבל, אני מנסה לעשות את זה אבל קשה לי, אני עובד 6 שעות ביום ומגיע לבית מנקה מבשל לילדים ואחר כך לוקח אותם לגינה. אני רוצה לדעת האם יש לי אפשרות לצאת מהבית? והיא תשאר עם הילדים שלא רוצים להישאר איתה? עובדת הסוציאלית קיבלה תלונות מהשכנים אבל לא מגיעה לביקורת. אנא הצל אותי ואמור לי מה לעשות.

עורך דין יעקב בלס

שלום עמוס. אתה בהחלט יכול לעזוב את הבית אך אני מציע לך לתעד את המצב בבית לפני שאתה עוזב על מנת שיהיו לך ראיות בבית הדין הרבני במידת הצורך. לגבי יצוג על ידי עורך דין אני ממליץ לך להמתין ללשכת הסיוע ובד בבד לשלוח להם מכתב שהמקרה שלך הוא דחוף על מנת לקבל יצוג באופן דחוף.

עמוס

מעניין באיזה חודש יענה פה העו"ד לתשובות חשובות . אז באמת עבור מה הפורום הזה נוצר?

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום גירושין