ביטול הסכם גירושין או תיקון סעיפים
שלום! אני גרושה כשנתיים. חתמתי על הסכם גירושין ללא הבנתו - כלומר חשבתי שהבנתי והוטעתי ע"י עורכת הדין. הסכם הגירושין שלי נכתב ע"י עורך דינו של הגרוש. למעשה בהסכם זה יש אזיקים לחופש החירות שלי ביסודו. אחמיר ואומר כי עו"ד נצלה את אי רצוני במלחמה והטעתה אותי על מנת לסיים את החוזה. לא יכולתי לעשות דבר משכה אותי בזמן ולאחר שהתקבל פסק הדין אמרה לי להוסיף כסף שכמובן כבר לא היה ברשותי. אני מנסה להבין אייך השופט הסכים לחוזה כזה כשקוראים אותו מבינים שאין בו היגיון לחלוטין: כבלו אותי והותירו בידי רק את האפשרות למכור את הבית ולא אני לא יכולה לעשות דבר - אפילו לא להשכיר. ושלא נדבר על הסדרי הראיה שממש מטומטמים . לעניות דעתי , ניתן לפסול אותו למרות הקושי כי התקבל פסק דין . לא יכול להיות שאהיה מוגבלת לבית בלי אפשרות תנועה : גם הגבלת מרחק (לציין שמשפחתי לא גרה קרוב אלי) גם הגבלת המיקום הספציפי כלומר אני מחויבת להיות רק בבית בלי אפשרות אפילו להקטין את הוצאותיי. ואם אעבור אשכיר את הבית הבית יצא למכירה. לגרוש אין שום מגבלות שהם. גם המזונות הוגבלו אין לי יכולת לתבוע אותם גם לא דרך צד אחר ואם אעשה זאת יש התניות.
שלום. בענין הסדרי ראיה ומשמורת תמיד ניתן להגיש תביעות גם אם ישנו פסק דין בנושא הדירה צריך לבדוק על מה חתמת בדיוק ואם זה נוגד חוקי יסוד ניתן לבטל את הסעיפים הרלונטיים לדירה.
שאלות נפוצות:
ויקטוריה