לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
מוטי

גירושין

שלום רב ע"וד בלס.נשוי כ4 שנים + 2. אשתי מעוניינת להתגרש מכיוון שלטענתה אייני מתפקד כבעל.היא מרבה להרים את הקול עליי, להתווכח, לקרוא לי בשמות גנאי וכו(יש לי גם הקלטות). היא תמיד משתמשת בילדים כתירוץ , כאילו אני פוגע ונוקם בה דרך הילדים. היא מספר פעמים נסעה להורים שלה עם הילדים לשבת ללא הסכמתי. יש לציין שאני תורם כמה שאני יכול בעזרה בעבודות הבית ובגידול הילדים. אינני חוסך ממנה ומהילדים כלום והיא גם תודה בזה, אבל היא מנצלת את העובדה שאפשר לומר שאני מאיים עליה ולקרוא למשטרה(לא מאיים ולא בטיח) בקיצור היא החליטה למרר לי את החיים כדי שאתן לה גט. שאלותיי: 1.האם יש כאן עילה לגירושין שבית דין יכיר בה. אני לא מעוניין להתגרש כי לדעתי היא מנצלת את המצב ורוצה לחלוק את כספי ורכושי. 2. האם מותר לה לקחת את הילדים עימה ללא הסכמתי. 3. האם ייתכן שהיא תגיש עלי תלונות שווא ולי אין יכולת להתגונן. 4. האם הקלטות בסתר של דברים שהיא אומרת לי וויכוחים שהתנהלו בינינו בו נחשף פרצופה האמיתי יהיו קבילים? בתודה

עורך דין יעקב בלס

שלום. לפי מה שתיארת אין לאישתך עילה מוכחת לקבלת גט.כל עוד שאין הסדרי ראייה שנפסקו על ידי בית המשפט מותר לאשתך לקחת את הילדים כמו שלך מותר. יכול להיות שאשתך תגיש תלונה לכן ההקלטות קבילות ויעזרו לך בעתיד.

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום גירושין