לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
אהוד

חשד לרשלנות בעת טיפול אצל רופא שיניים

שלום רב. רציתי לברר אפשרות לתביעה לפני הגשתה. לפני זמן מה ביצעתי עקירה של שן בינה. לאחר העקירה ניתנו לי 2 ימי מחלה ולאחריהם חזרתי לעבודה. לאחר יומיים נוספות שבהם היו לי כאבים אותם ייחסתי לניתוח, התפתחה אצלי נפיחות בלשון. כאשר הלכתי לרופא משפחה, הסתבר שיש לי פצע בלשון אותו יחסתי לתפירה לאחר הניתוח שאז נפגעה לי הלשון. לאחר מספר ימים שבהם הייתי שוב במחלה גיליתי (בעצמי) שנותרה לי חתיכה של שן שבורה מהניתוח שלא הוצאה עד הסוף, מאחר שהרופא לא היה זמין לטיפול נאלצתי ללכת לרפואת חירום בה הוציאו את השן השבורה ובא לציון גואל. בעקבות כל זאת נגרמו לי הנזקים הבאים: 1. טיפול החירום כוסה בחלקו ע"י הביטוח ואילו סכום מסויים לא הוחזר לי. 2. ימי המחלה אצלי פוצלו ל- 2 כך שלא היה לי רצף של ימי מחלה והפסדתי ימים. 3. אני עובד במשמרות וערך השעה משתנה ואילו בעת קבלת ימי מחלה מלאים אין התחשבות בשעות העבודה של המשמרת המקורית. 4. אני מקבל בונוס על עבודה ובעקבות העדרות קוזז 50% מגובה הבונוס. 5. עוגמת הנפש והסבל שבאותם ימים לא יכלתי לאכל שום דבר אלא לשתות מים פושרים בלבד ולהיות רוב הזמן על משככי כאבים. לסיכום, האם יש עילה לתבוע? אם כן באיזה בית משפט? וכן על איזה סעיפים כדאי לוותר בברכה

עו"ד נתי רון

נראה שיש לך עילת תביעה אם השן לא הוצאה בשלמות מה שגרם לך לנזקים שפירטת. עליך לוודא שיש ברשותך מסמך מרפואת החירום המתעד שאכן נמצא שבר של שן . דומה שבית משפט לתביעות קטנות שסמכותו כ 30 אלף ש"ח מספיק כדי לטפל ביעילות בתביעתך

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום רשלנות רפואית