לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
ג'ודית

נזק בפנים מהזרקות בוטוקס

שלום אתמול שמעתי בתקשורת ששחקנית שקיבלה הזרקות בוטוקס תובעת את הרופא (המוכר מאוד) על נזק שנעשה לפנים שלה בגלל אלרגיה לחומר המוזרק. גם לי זה קרה (אצל רופא אחר). במשך כמעט שנה הפנים שלי נראו נורא נפוחות ואדומות. רק עכשיו אני מתחילה לחזור לעצמי. האם הסיכוי שלי לנצח בתביעה נגד הרופא הפלסטי הוא גבוה?

יאיר סקלסקי, עו"ד

הי ג'ודית, סיכויי הצלחה של תביעה ברשלנות רפואית נמדדים בכל מקרה לגופו ועל פי פרטיו הספציפיים. על מנת לחזות את סיכויה של תביעה, עלי לעיין בחומר הרפואי ויתכן שגם להתייעץ עם מומחה רפואי. באופן כללי,, תביעות כנגד פלסטיקאים, בכירים ככל שיהיו מוגשות ומתקבלות כדבר שבשגרה ואלמלא אותה תובעת הייתה מפורסמת, לא היינו יודעים על התביעה. כך שאין כל בעיה, במקרה שאכן קיימת רשלנות בטיפול, להגיש ואף לזכות בפיצויים בתביעה כנגד פלסטיקאי. מן המעט שציינת בקשר למקרה שלך, אני בהחלט ממליץ על פניה להתייעצות ספציפית ובדיקה מדוקדקת של התיק הרפואי. בברכה,

רופא

ג׳ודית יקרה, אני משער שאת מתכוונת לתביעתה של השחקנית על תופעות לוואי שנבעו מהזרקת סיליקון לאיזור הלחיים והשפתיים ולא בוטוקס.. חשוב שתבדילי בין השניים. הסיליקון הינו חומר שנוי במחלוקת אשר מטופלות רבות מפתחות תופעות אלרגיות כאדמומיות ונפיחות ואינו נחשב לחומר בטיחותי,. השפעת הבוטוקס לעומתו, חומר בטיחותי לכל הדעות, מתפוגגת תוך מספר חודשים (עד 4 חודשים) ותופעות הלוואי להזרקה זו, אם הופיעו, יתפוגגו עם היעלמות החומר (כלומר-תוך 4 חודשים). רפואה שלמה

יאיר סקלסקי, עו״ד

אינני יודע לדבי ״בטיחות ״ הבוטוקס אך אני יכול לספר שאנו מטפלים בתיקים לא מעטים של נזקים שנגרמו בעקבות סיליקון שדלף משתלים או שהוזרק לגוף. הנזקים אינם מבוטלים ונשים חייבות לדרוש מידע על סיכונים אלו לפני הניתוח. רוא שלא מוסר מידע על סיכוני הסיליקון מסתכן בתביעה בגין רשלנות רפואית.

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום רשלנות רפואית